Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Anders Lund Madsen og Anders Breinholt i nyt program på P3
Onsdag 23. februar 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Anders Lund Madsen og Anders Breinholt er fra 27. februar de to værter i ’De Sorte Spejdere’, som også er navnet på deres egen underfundige, nystiftede bevægelse. Hvad formålet helt præcist er med bevægelsen står stadig lidt uklart for andre end dem selv, men der er ingen tvivl om, at weekenden bliver rundet af med et hyggeligt, stille smil, hvor lytterne kan finde trøst efter en hård weekend samt mod på en ny, truende uge.
Så når man nu sikkert alligevel er på vej i seng og står med tandbørsten i hånden, kan man jo lige så godt tilbringe timen mellem klokken 23 og 24 på DR P3 i selskab med det lune værtspar, skriver DR i en pressemeddelelse. De to gange Anders skal nok få vendt hverdagen på hovedet, så lytterne går anderledes rustet ind i ugen, der kommer.

Hvert program får besøg af en gæst, som værterne på en eller anden måde kan finde mening i at invitere op i Radiohusets Tårnstudie, hvor programmet sendes fra. Anders Lund Madsen og Anders Breinholt vil blandt andet også spille ’Tillidsbingo’, hvor lytterne selv laver bingopladerne, og desuden vil værterne - så længe det varer - insistere på, at man kun kan kontakte dem via fax.

Det er en traditionsrig time De Sorte Spejdere har lagt beslag på. Søndag aften mellem klokken 23 og 24 har før huset P3-flagskibe som ’Erotica’ med Alex Nyborg Madsen og ’Natteravnen’ med Lars Klingert.

Anders Lund Madsen og Anders Breinholt har tidligere lavet radio sammen. Det var da de underholdte det danske sommerland med ’De Sprøde Heste’. Anders Lund Madsen er i øjeblikket også aktuel i børneprogrammet ’Den 8. himmel’ på DR1, mens Anders Breinholt blandt meget andet har været en af ankermændene bag de tidligere P3-programmer ’Povlsen, Breinholt og Søn’ og ’Katapult’.

De Sorte Spejdere bliver sendt hver søndag på P3 kl. 23.05-24.00. Første gang 27. februar.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -