Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 3 og Fyens Stiftstidende søger fælles sendetilladelse i Odense
Onsdag 10. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fyens Stiftstidende har i flere måneder arbejdet med muligheden for at søge sendetilladelse til drift af en lokal radiostation i Odense, og op til ansøgningsfristen i går har det været omgærdet af stor hemmelighedskræmmeri, hvorvidt man ville søge eller ej. Avisen har igennem nogen tid talt med Odense Boldklub (OB) om et samarbejde, men det samarbejde blev ikke til noget. I stedet har Fyens Stiftstidende overraskende valgt at søge sendetilladelse i Odense sammen med Radio 3. Men OB er også med i ansøgerfeltet om en sendefrekvens i Odense.
Da fristen for at søge om sendetilladelse i Odense kommune udløb i går var der i hvert fald én overraskelse i bunken af ansøgere, nemlig en ansøgning fra et selskab bestående af dagbladet Fyens Stiftstidende og den allerede eksisterende radiostation, Radio 3, der sender fra Vissenbjerg og Egebjerg og som i forvejen høres over hele Fyn.

Under overskriften ”Avisen vil lave byens bedste lokalradio” skriver Fyens Stiftstidende i dag, at planen er at lave en døgnradio, der skal sende for de 20-50 årige. Chefredaktør på Fyens Stiftstidende Egon Tøttrup udtaler, at man har valgt at gå sammen med en professionel samarbejdsparter fordi man mener at man sammen kan lave byens bedste lokalradio: ”Radio 3 er god til at lave lokalradio, og vi er gode til at formidle nyheder. De to ting sammen kan, lavet på den rigtige måde, blive en kanonradio, som hele byen vil lytte til”, mener chefredaktøren.

Direktør for Radio 3, Steen Mogensen, siger til avisen: ”Vi ser klart nogle muligheder i at samle vores ekspertise sammen med avisens. Sammen kan vi lave en lokalradio i ordets bedste betydning”.

Radio 3 sender allerede fra hhv. Vissenbjerg og Egebjerg og kan høres ”med lethed over hele Odense”, som avisen formulerer det. Hvad Radio 3 så vil med en 3. sendetilladelse - i Odense - melder historien ikke noget om.

Fyens Stiftstidende har i flere måneder ført forhandlinger med OB om et fælles projekt, men det blev altså ikke til noget. I stedet har OB selv søgt sendetilladelse til en radiokanal, der skal sende døgnet rundt. Mens avisens egen ansøgning får stor omtale i avisen, begrænses omtalen af ansøgningen fra OB til én linie: Avisen konstaterer blot at der er kommet en ansøgning fra: ”En selvstændig forening, Sport FM, som bl.a. har forbindelser til OB, Odense Boldklub”.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -