Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny live-eftermiddagsflade på DR Boogie
Fredag 5. januar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR's net- og DAB-kanal for de unge, DR Boogieradio, opruster fra på mandag den 8. januar sin eftermiddagsflade mandag-fredag, og udvider til tre timers live-radio kl. 15-18. Det bliver Rasmus Bruun, Christian Trangbæk, Eva Nabe Poulsen og Martin Ersted, som på skift to og to er værter på ’Boogieradio eftermiddag’.
I løbet af de tre timer bliver der masser af musik, sjov, quizzer, interviews og gæster, oplyser DR i en pressemeddelelse.

Der vil i programmet være fokus på, hvad der rører sig af ny musik på den danske musikscene. Derfor er hvert fjerde musiknummer, der spilles på DR Boogieradio, dansk. Det er overvejende popmusik, men i forhold til P3 spiller Boogieradio mere elektronisk musik og færre singer/songwriters.

Udover den danske scene har DR Boogieradio også hovedet med i, hvad der sker i vores broderlande af nye udgivelser, koncerter og festivaler.

Lytterne får masser at skulle have sagt i de tre nye live-timer i ’Boogieradio eftermiddag’, hedder det videre fra DR. I udsendelserne er der altid mulighed for at være i kontakt med værterne gennem mail, chat eller sms.

Den nye eftermiddagsflade skal ses som en øget satsning af DR's tilbud rettet mod unge. Redaktør for DR Boogieradio, Jesper Raab, fortæller om ’Boogieradio eftermiddag’: "Jeg glæder mig til premieren på den nye eftermiddagsflade, som betyder, at vi nu kan tilbyde endnu mere godt indhold til unge radiolyttere. Det er en helt naturligt, at der i takt med den fortsatte udvikling af DR Boogieradio kommer flere værtsbaserede udsendelser på kanalen. Her er den nye eftermiddagsflade det første store tiltag i 2007, men der kommer til at ske mere i løbet af året."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -