Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny Voice-studievært hører slet ikke radio
Mandag 2. januar 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Jan Elhøj (34) har kun hørt 'Morgenhyrderne' to gange. Af pligt. Det fortæller den kommende morgenvært på morgenradioen på The Voice pr. 1. februar til B.T. i dag, og så afslører han, at han vil finde sin kommende medvært til morgenprogrammet på arbejdsformidlingen - for en måned ad gangen.
Jan Elhøj, der er opvokset i Sorgenfri nord for København, debuterede i Børneradio og Banjos Likørstue på DR P3. Likørstuen fortsatte senere på DR 2, og derefter blev Elhøj vært på 'Zulu Bingo' på TV 2 Zulu, diverse prisshow og 'Sommerprogrammet'.

Til B.T. i dag siger han, han faktisk ikke hører radio: "Jeg har hørt 'Morgenhyrderne' et par gange, siden jeg fik jobbet. For lige at tjekke det. Jeg har en bilradio, men jeg har taget højttalerne ud. Hvorfor? Min musiksmag er lidt smallere, end dét, der bliver pumpet ud i hitradioerne. Selvfølgelig ved jeg, at der er krig mellem radiostationerne. Det tænker jeg ikke over. For mig er det en fed mulighed for at lave sjov radio på min måde".

Jan Elhøj forklarer, at der i hans nye morgenprogram på The Voice vil vrimle med sære typer - og rigtige levende, almindelige mennesker. Det gælder også hans kommende medvært - som han vil finde på arbejdsformidlingen. For en måned ad gangen.

"Kvalifikationer? De skal aldrig have lavet radio før. Det kunne være Bjarne på 52, der har været murer i 30 år, eller en smørrebrødsjomfru fra Istedgade. Jeg vil bruge anderledes typer. Det bliver ikke strømlinede radioværter, der kører på arbejde i deres Morris Minor", siger Jan Elhøj videre.

Vejrudsigten vil blive præsenteret af en ældre, kværulantisk kvinde ved navn Lisbeth Onassis.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -