Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fed Fredag dropper nettet - og udvider med flere FM-frekvenser
Fredag 12. februar 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er rasende dyrt i afgifter til KODA og Gramex for Fed Fredag at sende på nettet. Alene Gramex skal have 3.000 kr. månedligt for at streame til max. 50 lyttere 3 timer hver fredag aften. "Det er jo latterligt," lyder det fra Fed Fredags Esben Svenningsen. I stedet satses på flere FM-frekvenser. Fra i dag kan Fed Fredag således også høres på Radio Diablo.
"Det er simpelthen for dyrt," forklarer Esben Svenningsen til radionyt.com om grunden til at Fed Fredag nu ikke længere streamer fra programmets hjemmeside.

"Vi skal give lidt over 3.000 kr. pr. måned for at streame til MAX. 50 lyttere pr. fredag og det er jo latterligt, når vi i Rødovre skal give 1.000 kr. pr. måned, hvor vi potentielt kan have 35.000 lyttere hver fredag," siger Esben Svenningsen.

Han ryster på hovedet af Gramex, der har skrevet til Fed Fredag og spurgt: "Hvilke forhold bevirker, at I har valgt at stoppe udsendelserne?" og videre: "Men det er interessant for os at vide, hvordan et forholdsvis nyt område som webcasting/simulcasting udvikler sig og
hvilke forhold, der spiller ind, når en kunde vælger at stoppe med deres udsendelser. Jeg håber du vil give en tilbagemelding, da det hjælper os til at forstå forholdene på markedet."

"Et nyt område!!!!! Godmorgen og velkommen til fremtiden," siger Esben Svenningsen med et grin.

Men positivt er det, at fra og med i dag den 12. februar har Fed Fredag endnu en FM-station med - nemlig Radio Diablo i Svendborg. Dermed kan Fed Fedag nu høres på Radio 1 i Silkeborg, Radio Viborg, Radio Horsens, Radio Diablo og på Fed Fredags egen sendetilladelse i Rødovre (105.9 MHz)



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -