Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Gratis omtalt på TV 2 skal redde TV 2 Radio
Onsdag 24. oktober 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Hør mere på TV 2 Radio". Sådan lyder det igen og igen på TV 2 - bl.a. i slutningen af udsendelserne fra TV 2 Nyhederne. Også TV 2's 'Go'Morgen Danmark' henviser til TV 2 Radio igen og igen - bl.a. til sporten på TV 2 Radio og til morgenradioen på TV 2 Radio. Der er tale om en bevidst strategi for at brande TV 2's kriseramte radiokanal. Det mener to medieforskere, som B.T. har talt med. Direktør for TV 2 Radio Jens Rohde mener ikke, at det er odiøst - og benytter lejligheden til at lange ud efter to af Danmarks mest velansete medieforskere.
"TV 2 Radio har problemer. Man troede, at den ville drøne ind på en førerplads, men det har den langtfra gjort. Så bruger man de midler man har". Det siger dekan Ole Prehn fra Aalborg Universitet.

Han fortsætter: "Det er nærliggende, når man har noget, der hænger med røven i vandskorpen, at man må gøre noget for at få det op af sølet".

B.T. beskriver hvordan TV 2 er begyndt at slutte nyhedsudsendelserne af med "Hør mere på TV 2 Radio".

Iflg. radionyt.com's oplysninger er det en strategi, der er blevet iværksat for omkring tre uger siden - og udover denne slutfrase i nyhedudsendelserne, omfatter strategien tillige en flittig omtale af TV 2 Radio på TV 2's Go'Morgen Danmark. Som eksempel fremhæves : "vis mig din værste morgen-trafikprop på tv - så sender vi Lars Hjortshøj [fra TV Radio] ud sammen med dig".

B.T. kalder TV 2 Radio for TV 2-koncernens "rådne æble".

Også medieforsker Per Jauert fra Århus Universitet har hæftet sig ved, at TV 2 - som samlet organisation - vil søge at gøre en masse for at "få radioen bragt tilbage på sporet".

Men der er ikke noget at komme efter - iflg. Jens Rohde. Han siger til B.T.: "Der er ikke noget odiøst i, at vi forsøger at markedsføre de platforme, som ligger under TV 2. Det er en del af dét at være et mediehus og ikke bare en fjernsynskanal".

Og så benytter han lige lejligheden til at kritisere Ole Prehn og Per Jauert. Rohde udtaler: "Jeg er bedøvende ligeglad med, hvad medieeksperterne siger, for de gætter sig bare til det hele i stedet for at forske, som de jo egentlig får deres penge for".



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -