Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR klar til Grand Prix
Lørdag 12. maj 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR er klar til det Internationale Melodi Grand Prix i aften – og det gælder også P3, hvor Nicolai Molbech og Henrik Milling skal udgøre det radiofoniske alternativ til Hans Otto Bisgaard på tv-siden. Generalprøven fredag forløb som den skulle, og i aften kl. 20.00 går det så løs – på P3.
På tv er det først kl. 21.00, men DR P3 tyvstarter kl. 20.03 Som ved den danske finale i Herning er det de helt igennem utilregnelige »Funkshow«-værter, Nicolai Molbech og Henrik Milling, der skal gelejde lytterne - ifølge duoen selv: »dem der ikke gider høre på Hans Otto, og dem der er på arbejde hele aftenen«. Den altid spøjse og turbogearede duo er placeret i en kommentatorboks ved siden af general Ramskov, og derfra vil de krydre Parkens udfald med et væld af indslag, som de har forproduceret i den forgangne uge, skriver Berlingske Tidende.

”Vi fyrer den af fra start med en rap »Smuk som et sherif-stjerneskud«, jeg skal bare lige have skrevet den først,” fortæller Henrik Milling. Derefter går det slag i slag med et indslag om Natasja Crone Backs makeup. Værterne ville oprindelig have overværet makeup-prøverne, men blev forment adgang til de hemmelige gemakker. I stedet hyrede duoen makeup-artist Søren Hedegaard til at lægge præcis den samme makeup på Nicolai Molbech, som han lægger i aften på Natasja Crone Back.

Dernæst har Milling Lea Strömgren til fransk-eksamen, skriver avisen videre. Det er Strömgren, der sidder i øresneglen på værterne, og derfra skal hun hjælpe til, hvis klappen af den ene eller anden årsag skulle gå ned. ”Vi har fået Mme. France fra Frederiksberg, der har undervist Søren og Natasja, til at være censor,” fortæller Milling. Og sidst, men ikke mindst, har 15 potentielle Grand Prix-værter, udvalgt af radioværterne selv, fået til opgave at give et bud på, hvad de ville sige for at åbne i Parken. Ifølge Nicolai Molbech vil lytterne bl.a. høre tv-lægen Peter Qvortrup Geisling gøre det »rigtig godt på jysk«, slutter Berlingske Tidendes artikel.

Udover aftenprogrammet på P3 vil både P3 og P4 være præget af det Internationale Grand Prix hele dagen.

P1 sender to programmer lørdag med relation til Grand Prixet. Det er Radiodokumentaren kl. 14.00-15.00, der under overskriften Hjem til Grand Prix’et fortæller historien om en bosnisk sanger og flygtning, der fløj til Bosnien for at vinde det nationale Grand Prix - og en plads på scenen i Parken. Det blev en anderledes rejse - tilbage til ruiner, korruption og fattigdom.

Dernæst sender P1 en portrætudsendelse om Grethe Ingemann kl. 16.00-16.30.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -