Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Christian Kjeldsen til Sydhavsøerne
Tirsdag 21. februar 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Tidligere nyheds- og magasinvært på Sky Radio, Christian Kjeldsen, er blevet ansat i en freelance stilling på Radio Sydhavsøerne. Christian Kjeldsen fortsætter samtidig freelance-jobbet som sekretariatsleder for DAB Danmark, der holder til i DR Radiohuset.
Radio Sydhavsøerne får ny medarbejder fra 1. marts, oplyser Radio Sydhavsøerne i en pressemeddelelse. Det bliver Christian Kjeldsen, der tidligere har arbejdet på Radio Horsens og senest har haft en central rolle som nyheds- og magasinvært på Sky Radio.

Christian Kjeldsen vil både få opgaver på Radio Sydhavsøerne og i København. Sydhavsøerne vil benytte ham forskellige steder i sendefladen. Der bliver både tale om studieværts-, nyhedsværts- og produceropgaver, ligesom han også vil komme til at arbejde med konceptudvikling af forskellig art.

En anden del af hans arbejdsopgaver bliver at være ”kulturkorrespondent” i København. Det sker for at styrke stationens dækning på underholdnings- og kulturområdet.

"Ved at udnytte den ny teknologi samt internettet, får vi mulighed for at hente endnu flere og spændende interviews hjem til glæde for lytterne. Vi kan være med helt på linie med de landsdækkende kanaler - når de altså ikke ligefrem ruller det hele ud og sender direkte", fortæller Kim Nielsen, daglig leder på Radio Sydhavsøerne.

"Hele mediehuset i Nykøbing Falster er inde i en flermedial udvikling og det er netop det, jeg læser på Danmarks Journalisthøjskole i Århus og på Syddansk Universitet i Odense. Derfor er det jo en gave fra himlen, at man kan kombinere teori med praksis", udtaler Christian Kjeldsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -