Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR dækker valget på flere kanaler
Mandag 7. februar 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I DR Radio tager P1 sig af den landsdækkende valgdækning tirsdag aften, mens P3 blander de løbende valgopdateringer med musik. P1, P3 og P4 sender fem minutters radioaviser hver halve time fra kl. 20 til midnat, mens P2 er DRs helt valgfri kanal, hvor der kun vil være en radioavis klokken 00.
I P1's valgaften følger Claus Hagen Petersen og Pieter Raunwe stemmeoptællingen på valgaftenen i morgen fra klokken 20 til 24, ligesom der er reportager og interview og partilederrunde med Maria Dohn som vært, når afgørelsen er faldet. Men allerede tirsdag formiddag mellem 9 og 10 funderer lektor Jens Peter Frølund Thomsen fra Aarhus Universitet over emnet 'magt' og hvem, der har den, i P1 Formiddag.

På P3 er der valgprogram hele aftenen fra klokken 20 med Jesper Dein og Anders Breinholt som værter og med 'Kanonkongen', der rapporterer fra partiernes valgfester. Men allerede tirsdag formiddag kan man for eksempel høre Ritt Bjerregaard, Hans Engell, Søren Søndergaard og Hans V. Bischoff fortælle gamle anekdokter og gamle røverhistorier om politik i programmet 'Mig og Morten Resen', ligesom også 'Go'Morgen P3' tirsdag morgen og 'Stram Op' tirsdag eftermiddag handler om valg.

På P4 sender P4 Bornholm sin egen valgaften fra klokken 18.15 til midnat tirsdag, mens de andre otte distrikter fortæller valgnyheder på dr.dk og tekst-tv, og hvis man følger valget på DR1 kan man for eksempel samtidig se de vigtigste lokale valgnyheder på tekst-tv side 760.

Både P1, P3 og P4 har alle en massiv dækning af valget onsdag morgen, ligesom DR Radio også følger, hvem der er blevet lokalt, når de personlige stemmer er talt op i løbet af den 9. februar.

DRs særlige valgkanal på DAB, DR Politik, som har sendt valgstof 24 timer i døgnet siden den 25. januar, sender også masser af valgstof til og med onsdag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -