Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR vil holde møder med P1-lytterne
Onsdag 8. februar 2006
Af Karsten Jensen
 
I december kunne DRs talekanal mønstre flere end en million lyttere om ugen, og dermed har hver femte dansker et forhold til P1. Mange har også holdninger til kanalen, og dem får lytterne snart mulighed for at dele med DRs ledelse.
DR's radiodirektør Leif Lønsmann indbyder nu sammen med generaldirektør Kenneth Plummer og P1-redaktør Anders Kinch-Jensen (foto) lytterne til debatmøder i København og Århus. Blandt de emner, der vil blive sat til debat, er kanalens kvalitet og alsidighed.

Det første debatmøde holdes i Radiohusets Studie 2 på Rosenørns Allé på Frederiksberg tirsdag den 21. februar klokken 17, mens det andet møde bliver holdt en måned senere - torsdag den 23. marts klokken 16.30 i Studie 12 hos DR Østjylland på Olof Palmes Allé i Århus.

"Diskussionen om P1's alsidighed og balance har fulgt kanalen i 80 år. Nu tager vi diskussionen direkte med lytterne," siger radiodirektør Leif Lønsmann.

P1 har stille og roligt vokset sig større og større de senere år. Grunden er ikke mindst, at kanalen har udviklet det aktuelle og informative indhold - med nyheder, journalistik, oplysning, debat og reportage. P1 er nu Danmarks tredjestørste radiokanal.

Ved begge møder vil der være 100 pladser, og pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Man kan sikre sig en plads ved debatmødet i København ved at ringe til DR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -