Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio ABC er ikke på vej til Nordfyn
Torsdag 13. oktober 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Forleden udtalte formand for radionævnet på Nordfyn, Carsten Abild, til Fyens Stiftstidende, at en østjysk radiostation skulle have tilbudt en halv mio. kr. for Radio Nordfyns sendetilladelse. Flere i branchen har gættet på, at det nok var Radio ABC fra Randers, men det afviser direktør Ole Søndergaard: "Jeg ved dårligt nok, hvor Bogense ligger - og jeg må klart afvise, at vi er interesserede i Radio Nordfyn". Til gengæld har VLR i Vejle været ude "med riven" - men dog ikke med det store checkhæfte. Stationsleder for Radio Nordfyn, John Aagaard, siger nu til radionyt.com, at man har fået tilbud fra to forskellige stationer - og dem, der tilbød den halve million kroner, var IKKE fra Østjylland.
Det er næsten et år siden VLR henvendte sig til Radio Nordfyn for at høre, om der var en mulighed for at VLR kunne udnytte den sendetid, som Radio Nordfyn ikke selv benyttede. "Men vi har aldrig nogensinde budt en halv million - eller et andet beløb", siger teknisk chef Henrik Bach og programchef Claus Nielsen samstemmende til radionyt.com. Der var kun tale om, at VLR kunne dække senderomkostninger og lignende. Da Radio Nordfyn fandt ud af, at VLR var en kommerciel radiostation med reklamer, kom der ikke mere ud af den sag.

Oplysningerne om den østjyske radiostation, der skulle have tilbudt en halv million for Radio Nordfyns sendetilladelse stammede oprindeligt fra Radio Nordfyns stationsleder, John Aagaard. Men i dag siger John Aagaard, at det ikke er rigtigt. Den station, der har tilbudt den halve million kroner er IKKE østjysk, men fra et sted "mere sydpå". Hvilken station der præcist er tale om, vil Aagaard ikke udtale sig om.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -