Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio bøjer sendetilladelsen
Onsdag 4. april 2007
Af Knud Hyllested
 
TV 2 Radio er på kant med sendetilladelsen, skriver Børsen, der har opgjort, at TV 2 Radio kun vil nå op på godt 700 ud af de 1.000 timers nyheds- og magasinprogrammer, man ifølge sendetilladelsen er forpligtiget til.
TV 2 Radio er ifølge sendetilladelsen forpligtiget til at sende 1.000 timers nyheds- og magasinprogrammer årligt.

Det indebærer bl.a. en times nyhedsmagasin hver dag, hvor musikken kun må indgå som en yderst begrænset del. Sky Radio fik tilladelse til at spille musik svarende til 9 pct., men i ’Nyhedsministeriet’ på TV 2 Radio, er den oppe på 25 pct. fordelt over hele timen, skriver Børsen og påpeger, at TV 2 Radio dermed også er på kant med sendetilladelsens bestemmelse om, at ”timen kan opdeles i udsendelser af minimum 15 minutters varighed.”

Ifølge Børsens beregninger vil TV 2 Radio således kun sende, hvad der svarer til godt 700 timers nyhedsudsendelser og magasiner – hvis der medregnes 200 timers transmission af lydsporet fra TV 2 News.

Formand for Radio- TV-Nævnet Christian Scherfig slår over for Børsen fast, at de i sendetilladelsen opstillede krav også er gældende for TV 2 Radio, men vil dog ikke på nuværende tidspunkt tage stilling, om TV 2 Radio lever op til dem. Ifølge avisen har Radio-og TV-Nævnet først planer om at lytte nærmere til TV Radio i maj 2008.

TV 2 Radios direktør Jens Rohde, siger til Børsen, at man i rigt mål lever op til de overordnede public service-forpligtelser og allerede har redegjort for, hvordan man vil leve op til kravene, ligesom der for få uger siden er sendt en redegørelse til Radio- og tv-nævnet og medieordførerne i Folketinget.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -