Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Suzanne Moll nyhedschef på TV 2 Radio
Tirsdag 24. oktober 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
For mindre end tre uger siden var hun med i den hårde kerne på fire personer i DR, der arbejdede intenst med et modtræk over for TV 2 Radio. Chef for Københavns Radio, Suzanne Moll var sammen med DR programchef Jesper Grunwald, P3-chef Carsten Worsøe og Sanne Højgaard med i 'Operation modslag', der skulle være det strategiske modtræk overfor TV 2 Radio. Nu har Suzanne Moll skiftet side, og er blevet ansat af TV 2 som nyhedschef for TV 2's kommende radiokanal.
Suzanne Moll (45) er bibliotekaruddannet og har - udover chefjobbet på P4 Københavns Radio, som hun kun nåede at bestride i fire måneder - tidligere været souschef og indlandschef for DR Radio og Radioavisen samt chef for P3 Nyheder. Hun får nu til opgave at tilrettelægge og skabe en selvstændig nyhedsredaktion på TV 2 Radio, der kan konkurrere med netop DR.

"En af Suzanne Molls udfordringer bliver blandt andet at formidle nyheder, når de sker, idet nyheder ikke nødvendigvis er noget, der kommer hver time. Suzanne har meget stor erfaring i både udfarende og redigerende journalistik, men også i at opbygge nyhedsformater. Hun er ubetinget en af de dygtigste inden for nyhedsradio i Danmark", siger administrerende direktør for TV 2's kommende radiokanal, Jens Rohde.

"Med Suzanne får radioen en både kompetent og professionel leder. Hun kender radiomediet til yderste decibel, hun kender nyheder, for hun har været overalt, blandt andet hos os selv. Og så har hun den energi og det humør, der kendetegner rigtige pionerer", siger nyhedschef Michael Dyrby

Suzanne Moll glæder sig til at starte på TV 2's kommende radiokanal. Hun har et indgående kendskab til den store konkurrent: "Det er en kæmpe mur, der skal brydes ned. Jeg ved, hvad det er for en velsmurt maskine i form af Radioavisen, vi skal op imod. Jeg er ikke den, der siger, at det her klarer vi på en eftermiddag. Jeg er dog overbevist om, at hvis vi kan få TV 2's radionyheder og det øvrige, der foregår på kanalen, til at gå op i en højere enhed, bliver det helt fantastisk", siger Suzanne Moll.

Suzanne Moll tiltræder jobbet på TV 2 Radio allerede den 1. november, og det betyder at Københavns Radio må ud i en meget hurtig ansættelse af ny chef. Så vidt radionyt.com erfarer vil jobbet som regionalradiochef i hovedstaden kun blive opslået internt i DR med en ultrakort ansøgningsfrist på mindre end én uge.

- - -

Se også:
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=12987


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -