Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radios sendetilladelse i fare
Fredag 7. maj 2004
Af Thomas Nielsen
 
(Ny version): Sky Radios magasinprogram 'Romantica' lever ikke op til nyhedskravet i sendetilladelsen. Det har Radio- og TV-nævnet nu slået fast. Hvis Sky Radio er uenig, ryger sagen videre til kammeradvokaten.
Sky Radio skal ifølge sendetilladelsen sende mindst 1.000 timers nyhedsudsendelser årligt, og det har de forsøgt at imødekomme med aftenprogrammet 'Romantica'. Men ifølge Radio- og TV-Nævnet tilfredsstiller programmet ikke det krav til nyheder, der er i Sky Radios sendetilladelse.

"Det, der er krævet, er et nyhedsmagasin, og 'Romantica' er ikke noget nyhedsmagasin", siger Radio- og TV-nævnets formand, H.H. Brydensholt, til Berlingske Tidende.

Altså fortsætter striden om, hvorvidt radiostationen lever op til sine public service-forpligtelser. Den begyndte allerede, da Sky Radio gik i luften første gang i november sidste år.

Det direkte krav om at ændre magasinprogrammet blev fremsat i februar, hvor det blev understreget, at sendetilladelsen kunne blive inddraget, hvis ikke Sky Radio overholdt sendetilladelsen.

Hvis radiostationen holder fast i, at 'Romantica' lever op til kravet og dermed er uenig i Radio og TV-nævnets afgørelse, bliver sagen sendt videre til kammeradvokaten.

"Vores krav til Sky Radio er, at der inden den 15. juni skal foreligge os et uomtvisteligt program, som viser, at de vil opfylde kravet om en times nyhedsmagasin hver dag. Deres plan skal så være realiseret inden 1. august. Nævnet træder sammen igen 11. august for at se, om det er opfyldt. Hvis ikke det er tilfældet, så må man inddrage sendetilladelsen", siger H. H. Brydensholt.

Det er ikke lykkedes Berlingske Tidende at få en kommentar fra Sky Radio. Direktør Kasper Krüger er på ferie i udlandet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -