Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fra mandag på TV 2 Radio: 'Wichmann, Gintberg & Partners'
Fredag 18. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det nye eftermiddagsprogram fra på mandag og sommeren over på TV 2 Radio kommer ikke til at hedde 'Sommernisserne', som der ellers var blevet truet med. Programmet, der i de næste 2½ måned afløser 'Kongen af Danmark' mellem 14 og 16, skal i stedet hedde 'Wichmann, Gintberg & Partners'. Programmet kommer med værternes egne ord til at byde på: "nyheder, gæster, analyse og ting, du kan li'!"
Selv definerer makkerparret 'Wichmann, Gintberg & Partners' som Danmarks første comedy-journalistiske sommerradio. Ambitionen er at redefinere den danske sommer som "den fedeste tid at bage snobrød, benytte selvbruner og lytte til et solbeskinnet eftermiddagsshow".

"2talt fikseret underholdning" er overskriften for programmet med de to værter, der selv betegner sig som "1/16 sigøjner" og "2/3 landmand" .

Hvor var du, da Lykketoft lod dusken falde?
Hvad lavede du, da Kira fandt sin Graver?
Hvem ørlede du på, da Fede Finn og Funny boys fik platin?
Hvis ansigt satte du dig på, da Anders Fogh satte sig på magten?

Der er momenter af historien, man ønsker at glemme, men disse daglige 120 minutter på TV 2 Radio vil save sig ind i din bevidsthed som en løssluppen skovhugger i en Stryhns reklame, hedder det fra TV 2 Radio.

Ricco Wichmann siger om Jan Gintberg: "Jan har i de seneste mange år været som en far for mig: Fordømmende, formanende og for meget. Men den energi, tror jeg, vil kunne skabe grundlaget for en go’ sommer for mig og for Danmark. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Jan er den rigtige at spendere sommeren med. Og sammen med lytterne vil vi forhåbentlig kunne skabe mindst 2 gode sommerminder i deres bevidsthed…"

Jan Gintberg siger om Ricco Wichmann: "Jeg har i det skjulte beundret Ricco for hans journalistiske tæft, hans selvfølgelige elegance og hans åbenlyse mod til at udfordre lytterne. Det er derfor med ærefrygt, at jeg går til opgaven som medvært på TV 2 Radios sommersatsning. Det her er det største, jeg har oplevet, siden jeg fik 8 i 'Albanien - mit feriemål' ved geografi-eksamen i 87. Og det tog ikke Ricco mere end 2 kroner plus almindelig sms-takst at overbevise mig om, at vi kunne skabe det eftermiddagsprogram på TV 2 Radio, der vil sikre en uforglemmelig sommersæson."

Ricco Wichmann og Jan Gintberg har tidligere arbejdet sammen på 'Gintbergs Store Aften' på TV 2 Zulu, ligesom de sammen bestyrede programmet 'Sommerhyrderne' på Radio 100FM sidste sommer.

Casper Christensen er tilbage på TV 2 Radio i løbet af august, oplyser TV 2 Radio.

- - -

Stillfotograf: Henrik Ohsten/TV 2.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -