Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM Allstars vil lammetæve FC Zulu
Fredag 16. september 2005
Af Karsten Jensen
 
Søndag den 25. september bliver en grum dag for nørderne på FC Zulu. På denne dag løber de nemlig ind i en gevaldig øretæve, når de stiller op til kamp mod Morgenhyrderne og Radio 100FM Allstars, hævder Morgenhyrderne selv. Kampen spilles klokken 17.15 på Århus Stadion i forlængelse af Superliga-opgøret mellem AGF og FC Nordsjælland!
Morgenhyrderne må desværre undvære Lasse Rimmer. "Vi byttede ham væk for et par benskinner, hvilket må betragtes som en klar styrkelse af holdet," udtaler Lars Hjortshøj. Han og Andrea Elisabeth Rudolph har til gengæld allieret sig med kendte fodbold-koryfæer, der er klar til at vise Zulu-nørderne, hvordan fodbold skal spilles. Morgenhyrderne får således hjælp af europamesteren Flemming Povlsen – samt de kendte AGF-stjerner Marc Rieper, Bjørn Kristensen og John Stampe.

Radio 100FM Allstars får også hjælp af en lokal lytter, Kristian Payne, der har vundet en plads på holdet ved at finde på holdets kampråb: Heja, huja, hopsasa – nu skal Zulu ha da da.

Morgenhyrderne er allerede begyndt at varme op til kampen, der forhåbentlig bliver årets tilløbsstykke på Århus Stadion. Mark Strudal og FC Zulu ryster allerede i bukserne, og du kan få yderligere oplysninger hos undertegnede, der vil være at finde på banen som anfører for Radio 100FM Allstars på den store fodbolddag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -