Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR får ny kommunikationsdirektør
Onsdag 21. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DRs direktion har ansat Henriette Rald som ny kommunikationsdirektør for DR. Hun kommer fra en lignende stilling i erhvervsorganisationen Forsikring & Pension. Henriette Rald får i DR ansvaret for intern og ekstern kommunikation - herunder DRs koncernbranding.
"DR løfter en unik opgave som nyheds- og kulturformidler i Danmark. Det er en udfordring, som hver dag stiller store krav til såvel den interne som den eksterne kommunikation. Henriette Rald har en meget bred erfaring med kommunikationsarbejde og en solid ledelseserfaring. Derfor er jeg glad for, at hun har sagt ja til jobbet som kommunikationsdirektør," siger generaldirektør Kenneth Plummer.

I forbindelse med omlægning af DRs organisation fra seks til fire direktørområder blev det besluttet at styrke DRs kommunikation med en kommunikationsdirektør.

"At stå i spidsen for intern og ekstern kommunikation i landets største medievirksomhed var en opgave, jeg ikke kunne sige nej til. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet," siger DR's kommende kommunikationsdirektør Henriette Rald.

Henriette Rald tiltræder den 1. maj, og hun afløser Peter Kyhl, som - ved siden af sin stilling som chef for DRs direktionssekretariat - har været konstitueret kommunikationsdirektør, efter at tidligere kommunikationschef Troels Brøndsted fratrådte i begyndelsen af februar i år.

Henriette Rald kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i Forsikring & Pension og har tidligere været ansat som kommunikationschef i Dansk Handel & Service og informationschef i Gladsaxe Kommune samt presse- og informationssekretær for tidligere økonomiminister Marianne Jelved. Hun er 42 år, gift og har to børn.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -