Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Århus Studenterradio opruster
Tirsdag 16. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Med nyt navn og mere sendetid forsøger Studenterradioen at blive mere kendt i Århus. 35-40 studerende knokler frivilligt med radiostationen.
Århus Studenterradio ændrer navn til "Studenterradioen" og udvider sendetiden til fra 23 til 32 timer ugentlig for at få større udbredelse i Århus, skriver Morgenavisen Jyllands Posten.

”Vores problem har været, at vi ikke er kendte nok. Vi ved, vi har en del lyttere, men ikke hvor mange. Men vores mål med en ny profil er at øge kendskabet til radioen, som er for alle studerende i Århus - og ikke kun dem på universitetet,” siger Christian Hedegaard Møller, PR-mand på radiostationen og studerende på Handelshøjskolen i Århus.

Mellem 35 og 40 studerende arbejder frivilligt og ulønnet for radiostationen, som har base i et nyrenoveret studie i kælderen under Aarhus Universitets Trøjborgkompleks i Niels Juels Gade. Derudover samarbejder stationen med Danmarks Journalisthøjskole, hvor studerende leverer nyheder til kanalen.

Programmerne indeholder kultur, nyheder, film-, koncert- og musikanmeldelser, live-interviews fra fredagsbarer og to nye tiltag i form af det franskinspirerede kulturprogram "Frank" og livsstilsmagasinet "Esquivel!".

Studenterradioen, der sender på 98.7 MHz, sender nu 32 timer om ugen: mandag til fredag fra kl. 5-9 om morgenen og kl. 17-20 hver aften - undtagen onsdag, hvor der kun er morgentid.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -