Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radionet medarrangør af Radiodays
Tirsdag 19. februar 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radionet i Aalborg, der bl.a. driver Guld FM og Hit FM i store dele af Jylland samt leverer en lang række udsendelser blandt andet RadioNyhederne, SportsNyhederne og Popaganda til en stor del af de kommercielle danske lokale radiostationer, er indtrådt som medarrangør af Fagfestivalen Radiodays. Dermed styrker Radiodays forankringen i den danske radiobranche.
"Radiodays er en fantastisk mulighed for vore medarbejdere for at vidensdele, lade sig inspirere og netværke samtidigt med, at vi har mange af de radioer, der deltager i Radiodays, som kunder. Vi vil gerne være med til at forme Radiodays og give vores besyv med omkring blandt andet indholdet og det glæder vi os til," siger radiochef Kent Kordt, Radionet.

"Det er vigtigt, at Radiodays forankres så bredt som muligt i den danske radiobranche. Derfor inddrager vi radioerne og radiomedarbejderne mere end nogensinde før. Et bredt udsnit af radiomedarbejdere fra hele landet har sæde i vores fire programudvalg, hvor de direkte er inde og præge indholdet på konferencen. Den bredere forankring sker også ved, at vi får flere medarrangører og vi er utroligt glade for at byde Radionet velkomne," siger festivalchef Christian Kjeldsen.

Radiodays oplyser, at der foregår yderligere sonderinger omkring en mulig udviddelse af arrangørkredsen henover foråret.

Radiodays ventes i år at samle op imod 400-500 radiomedarbejdere lørdag den 27. september 2008 i DR Byen. Fagfestivalen afsluttes med uddelingen af Pris Radio - Danmarks Officielle Radio Priser.

Radiodays arrangeres af DR, TV 2 Radio, SBS Radio, Talpa Radio (Radio 100FM), organisationen Radioerne samt nu altså også Radionet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -