Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 24syv i samarbejde med højskole
Mandag 20. juni 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Vallekilde Højskole på Vestsjælland har indgået et samarbejde med Berlingske Peoples nye radiokanal Radio 24syv , som går i luften i november. Samarbejdet indebærer, at højskolens elever får mulighed for at være med i tilblivelsen af den helt nye radiokanal.
De unge fra højskolen vil bidrage med indslag og ideer, og Radio 24syv får til gengæld mulighed for at støde på nogle nye lysende radiotalenter til kanalen. Desuden vil Vallekilde Højskoles kreative kræfter også hjælpe Radio 24syvs fødsel, hvor de kan. Fx vil efterårets journalisthold i anledning af samarbejdet lægge særlig fokus på moderne produktion af radio.

"Det bliver utroligt spændende for vores elever at følge starten af en helt ny radiokanal. Jeg er sikker på, at Vallekildes elever vil kunne bidrage med en masse nye og overraskende ideer, som Radio 24syv vil få glæde af," siger Vallekildes forstander Torben Smidt Hansen, som har en lang karriere inden for radio bag sig.

Radio 24syvs kanalchef, Mikael Bertelsen, var selv igennem et særligt talentforløb, da han begyndte på DR i sin tid, og han glæder sig til at række stafetten videre til nye håbefulde radiotalenter på Vallekilde.

"Jeg er taknemmelig for, at jeg fik en chance for at lave professionel radio som 19-årig, fordi der var nogen, der troede på mig. Den chance vil Radio24syv gerne give andre, og måske finder vi nogle af fremtidens radiostjerner på Vallekilde," siger Mikael Bertelsen.

Efterårets højskolehold begynder den 4. september.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -