Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radio tabte 106 mio. kr. på et år
Fredag 6. januar 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio har netop offentliggjort regnskabet for perioden 1. juli 2004 til 30. juni 2005 og heraf fremgår det at stationen havde et underskud på 105.5 mio. kr. - svarende til et tab på 9 mio. kr. om måneden. Dertil kommer et underskud på antageligt 81 mio. kr. i indeværende regnskabsår. Dermed løber det samlede tab for Sky Radio i Danmark iflg. dagbladet Børsen op på 263 mio. kr. Jyllands Posten vurderer i stedet at underskuddet løber op i omkring 300 mio. kr., og peger på, at et tilsvarende krav fra staten fortsat spøger.
Omvendt agter Sky Radio fortsat at sagsøge den danske stat. Som tidligere omtalt har Sky Radio påpeget, at man ikke havde den dækning på 78 pct. af den danske befolkning, som man var blevet stillet i i udsigt - men i stedet kun kunne nå mindre end 63. pct .af befolkningen i "DR-kvalitet".

Dette var den officielle forklaring - eller måske snarere undskyldning - for at lukke. Børsen nævner, at støtterammen fra moderselskabet Sky Radio Limited samtidigt var opbrugt. En økonomisk støtte, der rundede 213 mio. kr., da regnskabsåret sluttede den 30. juni.

Rupert Murdochs britiske holdingselskab, News International, der både ejer aktierne i BSkyB og Sky Radio-Gruppen, har dog tilkendegivet, at de hjælper med at dække krav fra ansatte og leverandører for at sikre en rimelig afvikling, hedder det videre i Børsen.

Afviklingen af Sky Radio i Danmark varetages fortsat af Kasper Krüger,der derfor stadig har sin daglige gang i de ellers ryddede Sky Radio-lokaler på Lille Strandstræde i København.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -