Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


JydskeVestkysten køber Radio Vojens
Fredag 28. maj 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Skala FM udbredes nu yderligere i det syd- og sønderjyske område i og med JydskeVestkysten har købt den lille fagforeningsradio, Radio Vojens. Lokalradionævnet for Vojens, Løgumkloster m.fl. kommuner har givet networkingtilladelse til at Radio Vojens kan udsende Skala FM, og afviste dermed et forsøg fra Radio Sydvest og Lumi Radio på at sætte en kæp i hjulet for JydskeVestkystens planer.
Mediehuset Jydske Vestkysten arbejder videre med en strategi om at dække hele avisens udgivelsesområde med radio. Tidligere har avisen købt Skala FM i Kolding, Radio Victor i Esbjerg, Radio Holsted og man har etableret Skala FM i Sønderborg. Nu er købet af Radio Vojens faldet på plads. Avisen bød 150.000 kr. for radioen, men den endelig overtagelsessum kendes ikke.

Radio Vojens har sendt siden april 1987 som en græsrodsradio med tætte bånd til den socialdemokratiske fagbevægelse. Radioen har kun to faste medarbejdere - én ansat og én frivillig. Den daglige sendetid på radioens frekvens - 88.4 MHz - er 16.00-19.00 mandag-fredag.

Det er meningen Radio Vojens skal fortsætte med at sende egne programmer et par timer dagligt, mens der resten af døgnet skal udsendes Skala FM.

Radio Sydvest og Lumi Radio, der sender i det samme nævnsområde - men ikke i Vojens - havde ellers forsøgt at forhindre JydskeVestkystens overtagelse af Radio Vojens. Da planerne om overtagelsen blev kendt, indsendte Radio Sydvest og Lumi Radio en ansøgning til lokalradionævnet om at få den ledige sendetid på 88.4 MHz i Vojens. Et flertal i lokalradionævnet afviste dog dette, og har i stedet søgt Radio- og Tv Nævnet i Kulturministeriet om en helt ny frekvens i Vojens til Sydvest og Lumi.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -