Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


En af de bedste musikchefer til Radio Days
Torsdag 9. marts 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I 1998 blev Ken Benson kåret som en af verdens 25 mest indflydelsesrige CHR musikchefer nogensinde af det anderkendte amerikanske branchetidskrift Radio & Records. Her halvanden uge før dørene åbnes til Radio Days 2006, er han netop blevet bekræftet som oplægsholder på sessionen "Jack FM - det revolutio- nerende musikformat!" Det oplyser Morten Resen fra Radio Days til radionyt.com. Ken Bensen erstatter Holger Lachmann fra RTL 104.6 i Berlin.
Udover at være Vice President International for researchfirmaet Pinnacle Media Worldwide, arbejder Ken Benson for Spark Net, som har licensen til Jack FM - musikformatet der har revolutioneret den canadiske og amerikanske radiobranche. Ken Benson har ansvaret for at implementere Jack formatet i Australien, Sydafrika, New Zealand og vigtigst: Europa.

På Radio Days vil han supplere programchef Pat Cardinal fra 92.5 Jack FM i Toronto og fokusere på mulighederne for musikformatet i Danmark, fortsætter Morten Resen.

Før Ken Benson begyndte at arbejde med Jack formatet, han har været musikchef på MTV i New York og er en af mændene bag succesprogrammet Total Request Live. Derudover har han haft ansvaret for mere end 200 radiostationer som Executive VP of Programming hos Citadel Communications.

For de hurtige er det er stadig muligt at tilmelde sig Radio Days og opleve, hvad der anses for det mest ambitiøse og internationale program nogensinde. Tilmelding sker på www.radiodays.dk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -