Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kølig modtagelse af P5-udbud
Lørdag 5. april 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Kulturministeren Brian Mikkelsenss begejstring for den kommende, femte radiokanal får en kold skulder fra branchen. "Konkurrenceforvridende" og "en videreførelse af den gamle regerings politik", lyder kritikken.
Direktør for Sky Radio, Kasper Krüger, siger til Berlingske Tidende: "Det historiske øjeblik kommer først, når en replanlægning af FM-båndet giver plads til mellem 10 og 20 ekstra, landsdækkende, kommercielle kanaler. Ellers er der tale om en videreførelse af den gamle regerings politik med P5 - blot tilsat nogle flere restriktioner".

Krüger finder det i øvrigt urimeligt, at TV 2 får lov til at byde på de nye kanaler, før TV 2 er blevet privatiseret. "Det betyder, at det er statskassen, vi andre er oppe imod. TV 2 behøver ikke tage de samme driftsøkonomiske hensyn, som vi gør, når det ikke er blevet privatiseret endnu".

På TV 3 er man også kritiske over for et halvoffentligt TV 2-bud på P5 eller P6. "Det betyder, at vi reelt kommer til at byde imod et statsejet selskab. Det kan være licensen, der kommer til at dække det, vi andre ikke kan være med til at byde", fastslår Niels Langkilde, informationschef i TV3.

Berlingske skriver videre, at kulturministeren synes, at konkurrencen med TV 2 er helt fair set ud fra, at TV 2 skal byde ud fra stationens egen budget.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -