Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3-chef går på basel og vender ikke tilbage – og Strax trækker vejret
Fredag 19. december 2003
Af Karsten Jensen
 
RETTET: Det populære formiddagsprogram på P3, Strax, holder pause og i stedet indsættes et ’trække-vejret-program’, som P3s Alex Nyborg Madsen udtrykker det. Programmet skal give lidt luft, så man kan få udviklet et nyt Strax-koncept - indtil en ny vært er fundet. Samtidigt skal pausen også sikre, at den kommende P3-chef kan sætte sit præg på programmet. Den nuværende P3-chef, Dorthe Carlsen går nemlig på barsel nu og vender ikke tilbage som chef for P3.
Dorthe Carlsen vender dog tilbage til DR efter endt barsel i en nyoprettet unavngiven chefstilling. Både Dorthe Carlsen og DR mener ikke, at det er hensigtsmæssigt, at P3s chef er væk fra stillingen. Derfor er det i enighed, at der nu søges efter en ny chef for P3.

Peter Meisner fra DR Radio oplyser, at man har sat et headhunter-firma til at finde en chef, der kan fylde stillingen ud efter Eik Frederiksens pludselige fratræden og Dorthe Carlsens barsel.

Strax bliver efter årsskiftet afløst af programmet ’Missionen’, der får Christina Høier som vært. Strax vender tilbage den 16. februar. Den lange pause skal give plads til at udvikle på programmet og give plads til, at en kommende ny radiochef også når at give sit besyv med.

”Når pausen er så lang er det blandt andet fordi programmet var skræddersyet til Lars Daneskov, der jo nu er fratrådt. Derfor er det vigtigt, at vi får justeret programmet igen. Vi har et navn i kikkerten, men du får mig ikke til at sige navnet” lyder det hemmelighedsfuldt fra Alex Nyborg Madsen, der er musikredaktør på P3. Hvad der konkret skal ske med Strax er Alex Nyborg Madsen ikke meget for at snakke om, men siger at alt er åbent – også om programmet måske skal være et tre-timers-program igen.

Hvad angår Natradio på P3 har stationen heller ikke her taget endelig stilling til, hvad der skal ske. Natradioen mellem kl. 00.00-02 skal fortsæt være værts-baseret. Det bliver dog fortsat uden direkte interaktion med lytterne via mail, fax og chat, men Nyborg Madsen afviser ikke, at programmet fra tid til anden bliver sendt med en vis form for debat. Men egentlig interaktion som det kendtes fra før den 29. september, vil ikke finde sted.

Musikken på P3 vil der ikke i det nye år blive pillet væsentlig ved - rent formatmæssigt. ”Vi skal stadig som DRs musikkanal forsøge at få fat de yngre målgrupper, men det er klart, at vi justerer løbende på formatet. Pop-musik ændrer sig og det samme gør den musik vi vælger at spille”, siger Alex Nyborg Madsen. ”DR vil selvfølgelig fortsat spille musik fra undergrunden”, siger han og henviser til DRs public-service forpligtelse.

"Med det nye P3 har vi har fået skabt en klar kanalstruktur, og vi er tæt på at nå i mål med de sidste store forandringer. Dermed er min opgave løst. P3 har fået skabt en klar profil i 'Det, man hører, er man selv'. Det er anden type opgave, der venter i de kommende år, og derfor er det naturligt at holde skiftedag samtidig med min barsel," siger Dorthe Carlsen i en pressemeddelelse udsendt af DR i dag.

Indtil der er fundet en ny chef varetages den daglige drift af P3 af Morten Kjær Petersen, oplyser DR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -