Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Der er "ikke for fem flade øre nytænkning" på TV 2 Radio
Tirsdag 10. april 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der er ikke noget som helst at udsætte på selve kvaliteten af TV 2 Radio, men "der er ikke for fem flade øre nytænkning eller originalitet i det". Det siger leder af journalistuddannelsen på Syddansk Universitet i Odense, Troels Mylenberg. Han er skuffet over TV 2 Radios totale mangel på lyst til at foretage sig noget nyt. Programchef på TV 2 Radio, Eik Frederiksen, er uenig, og mener ikke at TV 2 Radio nødvendigvis skal være nytænkende.
Troels Mylenberg er ikke imponeret over TV 2 Radio. "Man har taget nogle allerede kendte studieværter, givet dem en højere løn og bedt dem om at lave præcis det samme som det de gjorde før", siger han til Fyens Stiftstidende. Men siger i samme åndedrag, at lytterne heller ikke er blevet lovet nogen form for nytænkning eller originalitet.

Han konstaterer, at der er tale om kompetente folk - "og man har jo taget det, man ved virker. Det er vellavet og velproduceret", siger Mylenberg, der ikke rigtigt forventer, at der fremover vil ske gennemgribende ændringer på den nye radiokanal.

Og det er nok en korrekt vurdering. TV 2 Radios Eik Frederiksen siger til avisen, at han ikke har nogen ambition om at skulle "genopfinde den dybe tallerken endnu dybere" - og fortsætter: "Det er ikke unikt at lave radio, og tingene behøver ikke være anderledes for at være bedre". Han siger dog samtidigt, at der hele tiden vil komme nyheder og forandringer på TV 2 Radio. Det er en "organisk forandringsproces", siger Eik Frederiksen og slutter af med, at udtrykke stolthed over, "at vi har været i stand til at udkomme med en kanal, der har så højt et kvalitetsniveau så kort efter start".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -