Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Stevns Lokalradio risikerer at måtte lukke
Fredag 28. februar 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sidste år fik Stevns Lokalradio programtilskud på 125.000 kr. til en række forskellige programmer. I år er kun ét program sluppet igennem, hvilket kun udløser et programtilskud fra Kulturministeriet på 7.500 kr. Dermed er den ikke-kommercielle station, der sender 18 timer om ugen - udelukkende baseret på frivillig arbejdskraft, i fare for at lukke. Det siger formand for radioen, Ruth Larsen, til TV 2 / Øst.
"Den borgerlige regering har slået hårdt ned på de små lokalradioer" og "Den borgerlige regering har vendt sin spareiver mod de små ukommercielle radiostationer". Sådan lød det i TV 2 / Øst torsdag aften. Den regionale TV 2 station gjorde sig også bemærket ved flere gange at kalde Stevns Lokalradio for "Danmarks ældste lokalradio", hvilket naturligvis ikke er korrekt.

Stevns Lokalradio modtager i år kun programtilskud til programmet "I ro og mag", der er sluppet igennem nåleøjet i Kulturministeriet. Det sker fordi dette program opfylder betingelserne om, at henvende sig til mediesvage grupper i samfundet. TV 2 / Øst oplyste at man fra ministeriets side har strammet meget op på mulighederne for at opnå programtilskud.

Radioens formand Ruth Larsen forklarede, at der ikke var nogle steder man kunne hente besparelser på 118.000 kr., og sagde, at de manglende programtilskud kan betyde, at radioen må lukke.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -