Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radio udlodder en Citroën C2
Onsdag 7. januar 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio indleder det nye år med en ny stor promotion, som passer sig for en landsdækkende radiostation. Sky Radio gi'r alle danskere med et gyldigt kørekort mulighed for at vinde den nye Citroën C2. Og det er ikke bare til låns i en måned eller et år - men til evig eje.
”Via analyser ved vi, hvad vores lyttere ønsker, og det at vinde en helt ny bil - og tilmed den nye smarte Citroën C2 - ligger helt i toppen af vore lytteres ønskeliste; samtidig passer bilen perfekt på Sky Radios profil", siger promotionchef Christian Skov, Sky Radio.

Fra mandag skal lyttere indsende en kopi af deres kørekort til Sky Radio, og i perioden fra 5. januar til den 30. januar 2004 trækker Sky Radio alle hverdage to navne blandt alle dem, der har indsendt en kopi af deres kørekort.

På udvalgte tidspunkter kan lytterne ringe til Sky Radio, og gør man det inden for tidsgrænsen, har man sikret sig en bilnøgle, som måske passer til hovedpræmien Citroën C2.

Den 31. januar mødes alle bilnøglevindere på køreteknisk anlæg i København. Ud af de mange bilnøgler, radioen har udleveret, vil der være to nøgler der passer til den nye smarte Citroën C2.

Når de to personer med de rigtige C2 bilnøgler er fundet, skal de dyste mod hinanden i den afgørende finale, hvor det drejer sig om hurtig og sikker kørsel på anlægget.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -