Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Så er der cirkulatorer på vej
Tirsdag 22. maj 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra i dag starter leveringen af cirkulatorer fra USA - og Special-Teknik i Herning regner med at modtage den første sending om 2-3 dage. Dermed vil de ulovlige Crown sendere firmaet har solgt uden cirkulator kunne blive lovliggjorte. Samtidig er der også en løsning på vej med DB senderne.
I begyndelsen af marts måned kontaktede Special-Teknik de radioer, som man mente havde fået leveret en Crown sender uden cirkulator og på den baggrund har man truffet aftale med et firma i USA om produktion og levering af omkring 100 Telewave T-1030 cirkulatorer. Leverancen vil ske i perioden 22. maj til 15. juni 2001, hvorefter Special-Teknik løbende vil levere de manglende cirkulatorer til de berørte lokalradioer.

Et præcist leveringstidspunkt til de enkelte lokalradioer kan ikke opgives, da cirkulatorerne er frekvensskårne, og det bliver således sendepositionernes frekvenser i forhold til de modtagne cirkulatorer, der bliver afgørende for leveringstidspunktet.

Special-Teknik gør i øvrigt opmærksom på, at det er muligt at efterbestille flere cirkulatorer, hvis man ikke fik afgivet en bestilling i marts.

Som tidligere omtalt i radionyt.com har der også været problemer med DB senderne. Special-Teknik meddeler at senderne mangler et advarselsmærke og et ID-nr. på det bemyndigende organ, der har foretaget overensstemmelsesvurderingen af DB senderne. Disse mærker kan rekvireres fra Special-Teknik.

Special-Teknik oplyser videre, at senderne blev overensstemmelsesvurderet af det italienske Post og Telegrafvæsen i 1997 i henhold til gældende EF-standarder. Men for at blive typegodkendt i Danmark skal overensstemmelsesvurderingen være sket efter den 8. april 2000.

Det er fabrikanten i Italien der skal skaffe denne vurdering – og Special-Teknik har af Telestyrelsen fået en frist til den 28. maj 2001 til at fremskaffe denne vurdering. Kim Toftdal fra Special-Teknik siger, at ”selv om det drejer sig om Italien, bør dette kunne effektueres inden for den givne tidsramme, da det er samme standarder udstyret skal godkendes efter”.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -