Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


KPK vil samle kristne lokalradioer til landsdækkende radiostation
Onsdag 4. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den Kristne Producentkomite (KPK) holdt i weekenden årsmøde og et af de store emner på mødet var, hvorledes man kan komme ud med kristne udsendelser på landsplan. Tre muligheder stod i front: kristne programmer på DR’s nye kanal P2 Musik & Kultur, kristne programmer på FM5 og en kristen radio på DAB.
KPK har i det sidste år kunnet konstatere en støt og rolig medlemsfremgang, således at man nu samler 20 kristne lokalradioer og 10 kristne tv-stationer i Danmark. Omkring halvdelen af disse stationer var repræsenterede, da man i weekenden holdt årsmøde.
Bestyrelsen blev genvalgt og Mogens Videbæk fortsætter som forretningsfører. Han fortæller til radionyt.com, at man på årsmødet snakkede om de fremtidig muligheder for at komme på landsdækkende radio.
KPK vil gerne – sammen med Norea Radio – levere kristne programmer til DR’s nye landsdækkende kanal, DR P2 Musik & Kultur, og man har allerede holdt flere møder med DR herom. Man har også forhåbninger om at lave noget til den kommende 5. landsdækkende FM kanal – ligeledes sammen med Norea Radio, og der er aftalt møde med TV3 om dette.
KPK vil ligeledes gerne fungere som en slags paraplyorganisation for bestræbelserne på at lancere en kristen radiokanal på det kommende DAB net i Danmark. Der bliver ikke tale om en egentlig fælles-kristen radiostation, fortæller Mogens Videbæk, men KPKs funktion bliver at formidle de forskellige programmer på en sådan ny kanal.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -