Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


10.000 til Radio ABC Beach Party
Mandag 13. juli 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lørdag var der fest på stranden i Grenaa. Lige som sidste år deltog 10.000 i år i Radio ABCs Beach Party. Alt gik som det skulle - og vejrguderne holdt aftalen om 'ingen regn'.

"Det er svært at beskrive, hvor dejligt det er, når alt klapper. Succes på scenen, succes med det nye ABC Party Night Telt, ingen ballade, 10.000 glade mennesker, god massiv reklame for Radio ABC, pæn omsætning - og så et faxnummer til de højere magter, som stadig virker," siger festivalchef Torben Kaarup til radionyt.com, og tilføjer, at der nok er en del andre festivalarrangører, der kunne tænkes, at ville betale mange penge for det fax-nummer...

De kunstnere der fik hænderne højest op hos publikum var R.I.O. og Kato, men Kaarup understreger, at det brede program gjorde, at der var så rigeligt at juble over for alle.

Meldingen fra Grenaa Politi var: "god stemning på pladsen" - og vagterne betegner det som den mest 'kedelige' ABC Beach Party nogensinde. Og det skal naturligvis forstås positivt.

Radio ABC Party Night teltet var en prøve i år. Det var for at give folk en ekstra oplevelse og for at flytte publikum lidt mere rundt på pladsen, siger Torben Kaarup. "Det var godt besøgt hele tiden og de forskellige DJ’s gav de danseglade en god fest. Så næste år vil der være mere fokus på udsmykning og lys."

"Vi glæder os allerede til lørdag den 17. juli 2010, hvor vi gør det hele igen," slutter en glad og tilfreds Torben Kaarup.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -