Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg Hit FM vil snart igen sende lokale programmer
Tirsdag 27. september 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radionyt.com kunne mandag fortælle, at Radio Viborg Hit FM ikke længere sender lokalt producerede pro- grammer – men udelukkende voice-trackede program- mer fra Radionet i Aalborg. Direktør for Radio Viborg, Claus Broe, er utilfreds med omtalen på radionyt.com, som han kalder forkert og vildledende. Han peger på, at der fortsat sendes lokale nyheder og sport fra Viborg – og at det kun er i en kortvarig periode, at der sendes et tracket morgenshow fra Aalborg. Claus Broe mener, at der skal være tid til at overveje tingene og fremadrettet finde den eller de helt rigtige morgenværter til Radio Viborg Hit FM – og bebuder i øvrigt, at der kommer flere lokale flader fremover.
Claus Broe forklarer til radionyt.com, at Radio Viborg Hit FM’s hidtidige morgenvært Troels Barreth sagde op i uge 36 og fratrådte i uge 38. ”Og jeg ville ikke over hals og hoved stable et nyt morgenshow på benene uden at have analyseret de muligheder som foreligger – både for så vidt angår programindhold, som naturligvis værtsforhold”, siger Broe. I stedet valgte han – indtil der findes en kvalificeret erstatning - at få Radionet i Aalborg til at levere en tracket morgenshow - i en kortvarig periode.

Claus Broe fortæller videre: ”I et positivt, tæt og inspirerende samarbejde med Radionet og Bergske Radio er vi netop i denne tid i gang med at drøfte hvorledes fremtiden skal se ud for Radio Viborg Hit FM og Viborg Guld FM. Målsætningen er helt klar. Endnu mere lokalt på flere flader”.

Men omvendt understreger Claus Broe også, at alle virksomheder har en pligt til at tilpasse udgifterne til indtægterne. Ligeså med Radio Viborg A/S. ”Positive regnskabsresultater er nemlig synonymt med frihed til selv at vælge og bestemme. Ligeledes her på stationen. Vi er så oven i købet heldige, at have et tæt samarbejde med Radionet, som kan være behjælpelige med voice trackede udsendelser. Det betyder at der bliver god tid til at overveje tingene og fremadrettet finde den eller de helt rigtige morgenværter til vores nye shows”, siger Broe.

Han afviser pure kritikere af situationen på Radio Viborg, der bliver betegnet som ”solformørkelser”. ”Glem nu gamle dage – de kommer aldrig mere igen. Verden er faktisk ændret en hel del. Oven i købet er en ting helt sikker. Vi stopper heller ikke her!”, siger Claus Broe.

På et spørgsmål om, hvordan det kan være, at lokale radiostationer ikke så langt fra Viborg (Radio Limfjord, Radio Skive, Radio ABC, Radio Alfa, Radio Silkeborg, Radio Horsens, VLR i Vejle osv.) har egne, lokale studieværter i æteren hele dagen – fra morgen til aften – mens Radio Viborg Hit FM nu trackes fra Aalborg døgnet rundt, svarer Claus Broe: ”Radio Viborg er en del af et større fællesskab som betyder at vi har rigtig mange kompetente radio-folk at trække på. Et samarbejde som dagligt er til inspiration og sparring omkring hele udviklingen”.

Claus Broe peger i øvrigt på, at der sendes lokale nyheder og sport på Radio Viborg Hit FM. Disse lokale timenyheder, der varer knap 2 minutter pr. time, sammenstilles på grundlag af ikke færre end 22 journalister fra Viborg Stifts Folkeblad. Desuden er der dagligt lokale sportsnyheder og der er ofte live sport i weekenden.

Endvidere er der fortsat et helt igennem lokalt produceret morgenshow på Viborg Guld FM.

Radio Viborg A/S ejes af De Bergske Blade, Nordjyske Holding og Viborg Lokal Radioforening.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -