Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Hjortshøj får først æterdebut på TV 2 Radio efter sommerferien
Torsdag 31. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lars Hjortshøj tiltræder sit job på TV 2 Radio i morgen den 1. juni og det var ventet, at han allerede fra starten af juni skulle være ny vært på den hårdt trængte radiokanal. Men sådan bliver det ikke. Adm. direktør for TV 2 Radio, Jens Rohde, siger til radionyt.com, at man venter til efter sommerferien med at lancere de nye tiltag - herunder også Lars Hjortshøj. Dermed bliver Hjortshøj 'radio-pause' på 8 i stedet for 6 måneder.
Lars Hjortshøj - der på søndag fylder 40 - sendte radio sidste gang som Morgenhyrde på Radio 100FM den 30. oktober 2006, men var bundet af en konkurrenceklausul, der betød at han ikke måtte arbejde for en konkurrerende radiostation i de følgende 6 måneder.

På trods af ihærdige overtalelsesforsøg fra TV 2 Radio lykkedes det ikke, at få Radio 100FM til at frigøre Lars Hjortshøj fra konkurrenceklausulen, hvorfor TV 2 Radio måtte lancere sin morgenradio uden stærkeste opstilling. Det resulterede i katastrofalt dårlige lyttertal.

I morgen har Lars Hjortshøj så officielt første arbejdsdag på TV 2 Radio. Men de første to måneder vil lytterne ikke få nogen fornøjelse af det.

Jens Rohde forklarer, at det egentlig har været meningen hele tiden - men erkender også, at man har haft - korte - overvejelser om en tidligere lancering af et nyt morgenprogram med Lars Hjortshøj. Men det sker altså ikke. Rohde siger: "Vi vil for det første gerne lancere alle justeringer af fladen på én gang, og vi mener for det andet ikke, at det giver så meget mening at lancere og markedsføre et stort morgenshow, mens folk er på vej på sommerferie".

Dermed kan det ventes, at TV 2 Radio primo august vil lancere en helt ny sendeflade med ikke bare en ny morgenradio med Lars Hjortshøj som ankermand, men også med Andrea Elisabeth Rudolph i sendefladen - formodentlig formiddag - og med Casper Christensen tilbage i 14-16 sendefladen.

TV 2 Radios mildt sagt uheldige debut med, hvad mange betragtede som en helt forfejlet morgenradio, blev der sat et punktum for den 4. april, hvor de hidtidige morgenradioværter blev sat fra bestillingen - og i stedet erstattet af en ny morgenradio med Lisbeth Østergaard og Timm Vladimir som morgenværter. Sidst på formiddagen i dag offentliggøres de første lyttertal der skal vise om TV 2 Radios nye morgenradio har betydet en stigning i radioens lyttertilslutning. Det nye morgenshow er dog blevet mødt med megen kritik fra anmeldere og radioeksperter.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -