Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR-bestyrelsen vil sikre ro til fortsat udvikling
Tirsdag 19. oktober 2004
Af Karsten Jensen
 
DR-bestyrelsens hidtidige næstformand, Erling Aaskov, fortsætter som fungerende formand for DR. Det sker, efter at formanden Jørgen Kleener på et bestyrelsesmøde tirsdag formiddag meddelte, at han træder tilbage fra posten og ønsker at forlade bestyrelsen helt. Bestyrelsen beklagede Jørgen Kleeners afgang, fordi han - efter deres mening - som formand har taget DRs public service-forpligtelse dybt alvorligt.
"Det vigtigste lige nu er at sikre ro om virksomheden som basis for en fortsat udvikling af vore programmer til glæde for seere og lyttere og til gavn for DR's medarbejdere. Derfor vil bestyrelsen også holde fast i kursen, vi allerede har lagt, og gå efter de strategiske mål, som vi udstak for et lille års tid siden. Det betyder, at DR fortsætter med at være et DR med kompetente og dygtige medarbejdere, der leverer et hav af kvalitetsprogrammer til lytterne, seerne og netbrugerne. Vi er midt i en vanskelig tid, og netop i en sådan situation må vi ikke glemme alle succeserne," siger Erling Aaskov i en pressemeddelelse.

Udover Jørgen Kleener har bestyrelsesmedlem Karsten Madsen også netop meddelt, at han ønsker at forlade DRs bestyrelse, og det sker fra nytår.

I forvejen havde DRs bestyrelse bebudet et efterår, hvor fremtidens public service-rolle var på dagsordenen, og sådan vil det fortsat være, siger Erling Aaskov.

"Vi stiler mod at have et oplæg klar ved årsskiftet, som beskriver, hvilken rolle DR fremover bør spille som public service-institution, og på et møde i begyndelsen af december vil bestyrelsen tage endeligt stilling til ansøgningen om et statsgaranteret lån, der er en konsekvens af, at byggeriet af DR Byen vurderes at blive ti procent dyrere end oprindeligt forventet," siger den fungerende bestyrelsesformand.

Han fremhæver, at der også er en række andre udfordringer i de kommende måneder. "Men jeg har fuld tillid til, at bestyrelsen og direktionen i fællesskab kan løse opgaverne på en måde, som peger fremad og styrker DR - både i forhold til brugere og medarbejdere," slutter Erling Aaskov.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -