Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Mads Vangsø tilbage på P3
Fredag 22. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mads Vangsø, der fik sin radiodebut på Tæskeholdet på P3 og senere kom til The Voice, vender nu - lidt overraskende - tilbage til P3, hvor han får sit eget radioprogram som en del af "Det nye P3", der har premiere 1. september. Hver mandag til torsdag fra kl. 19 til 21 er han ankermand på det, han selv overfor B.T. ikke særligt ubeskedent kalder "en mindre radiorevolution".
I Mads Vangsøs nye program medvirker bl.a. Kurt Thorsen, journalist Michael Jeppesen, reklamemanden Claus SKytte (Harske Hubbie) og Henrik Milling samt Peter Linck og Don Ø. De to sidste ved det ikke endnu.

Mads Vangsø har en mission med programmet: Medierne og danskerne skal til at opføre sig ordentligt igen.

"Mediebranchen burde have gjort det her for længe siden. Den burde have begyndt at opføre sig ordentligt for længst. Og jo, jeg ved godt, at jeg selv har været en del af det. Nu skal der bredes nogle budskaber om, at uanset hvem, man er. Hvor man kommer fra. Hvordan man ser ud. Hvilke sprog man taler. Så skal man opføre sig ordentligt. Det er stadig underholdning, men med dyb alvor bag", udtaler Mads Vangsø til B.T.

Vangsø har lavet et manifest for sit program - i tre stadier:

"Første stadie: »smil til verden, og verden smiler til dig«. Næste fase er »alvor«. Og sidste - »det er i orden ikke at have nogen mening«. Jeg er så pisse træt af de mennesker, der har en mening om alt", siger Mads Vangsø videre til avisen, og lægger i øvrigt ikke skjul på, at han også er træt af kendte danskere i almindelighed.

Tæskeholdet var Mads Vangsø's radiodebut. Senere har han lavet lidt af hvert for P3, inden han blev "Big Brother" vært på TvDanmark og derefter ankermand på morgenshowet på The Voice. Som han forlod i protest mod deres "Vind en røv som Kylie"-konkurrence. Senest har Vangsø læst jura i 1½ år.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -