Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt morgenhold på Nova FM
Onsdag 28. januar 2009
Af Karsten Jensen
 
Nova FM lancerer nu et nyt morgenshow. Værterne er Vicki Berlin, Søren Malling og Dennis Ravn. ’Nova Morgen’ går i luften den 23. februar kl. 05.30.
Sludrechatollet og eneste pige i programmet, skuespiller Vicki Berlin, har tidligere lavet radio på P3’s ’Tjenesten’, men er af de fleste nok kendt som dansende komiker i TV 2’s ’Vild med dans’. Hun elsker at snakke og sige sin mening, hvilket også er grunden til, at hun har sagt ja til at lave morgenradio:

”Jeg elsker at dele mine holdninger med andre og diskutere - på en positiv måde naturligvis. At lave morgenradio giver mig mulighed for selv at lave alt det, jeg har siddet og råbt om manglede i radioen. Samtidig passer det perfekt ind i mit liv lige nu, da jeg er så sprængfuld af energi, at jeg både kan lave radio om morgenen og skuespil resten af dagen,” siger hun.

Den 31-årige skuespillerinde har da også tænkt over, hvad hun kan bidrage med i programmet: ”Jeg har en lille hund som vækker mig tidligt, og som nok får en plads i showet. Den har i hvert fald fået en kurv i studiet. Og hvad mig selv angår, kan jeg, selvom jeg er en ung kvinde, godt give et kraftigt modspil til en ældre mand som Søren uden at brænde min BH”, afslutter hun.

Manden, der får modspil er Søren Malling, som af de fleste er kendt som Jan Meyer i DR’s ’Forbrydelsen’.

At skulle lave radio er ifølge Søren en naturlig forlængelse af det, han har lavet hidtil nemlig at kommunikere information på en underholdende måde. Der er dog en væsentlig forskel:

”Den visuelle side er væk, hvilket er nyt for mig, men radio giver mig plads til at skabe magi i det største billedskabende medie overhovedet. Jeg vil bestræbe mig på at danne det ene lysbilledslide efter det andet i lytternes hoved,” siger Søren, der med sine 44 år er alderspræsidenten.

Han er heller ikke i tvivl om, hvad han kan bidrage med: ”I en alder af snart 45 år har jeg meget livserfaring og dermed noget at tære på. Desuden er jeg den kompromisløse mand, der siger sin ærlige mening i radioen,” afslutter han.

Sidste mand bag mikrofonen er den garvede radiovært og ankermanden i programmet Dennis Ravn, der har lavet radio, siden han var 11 år. De seneste 13 år har han arbejdet på radiostationen The Voice, blandt andet med morgenradio, og det er der en grund til:

”Jeg har altid været dybt forelsket i radiomediet som sådan og helt specifikt i morgenradio. Det lyder måske som en kliché, men det fantastiske ved morgenradio er, at man får lov at starte dagen sammen med lytterne.”

Rollen som den rutinerede radiovært med overblikket passer også den 33-årige familiefar fint:

”Det helt udfordrende for mig nu er at skulle holde styr på Søren og Vicki, så al den kreative energi bliver kanaliseret rigtigt ud til lytterne. Og derfor er det selvfølgelig en fordel, at det er mig der står ved knapperne og bestemmer, hvornår mikrofonerne er åbne og lukkede.”

’Nova Morgen’ går i luften den 23. februar kl. 05.30.





Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -