Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR P2 og P4 skal have nye kanalchefer
Fredag 6. oktober 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De nuværende redaktører i DR Radios chefredaktion for DR P2 Hans Peter Larsen - og for DR P4 Ole Damgaard får nye ansvarsområder i chefredaktionen - bl.a. i forbindelse med udviklingen af nye digitale radiokanaler - og derfor er DR nu på udkig efter to nye kanalchefer til P2 og P4.
For P4's vedkommende er der tale om en af landets vigtigste mediestillinger, skriver DR i en pressemeddelelse. P4 står for 36 procent af dansk radiolytning. P4's succes skyldes først og fremmest, at man er tilstede lokalt i form af DRs ni regionalradioer. Fra 2007 udvider kanalen med to nye redaktioner i henholdsvis Esbjerg og Holbæk. Samtidig regner DR med, at TV 2's nye radiokanal vil forsøge at gøre indhug i P4's lyttere.

P2 er DRs kulturkanal, som rummer et bredt spektrum af kulturprogrammer; fra klassisk musik, jazz og eksperimenterende rytmisk musik til radiodramatik, litteratur og kulturjournalistisk. Det er især den klassiske morgenmusik og den dagsaktuelle kulturjournalistik, der trækker mange lyttere, men P2 er også hjemsted for nogle af DRs største radiotraditioner som torsdagskoncerter, radioteater og morgenandagter.

DRs radiodirektør Leif Lønsmann eftersøger kandidater, som formår kunststykket både at bevare og forandre.

"P2 og P4 klarer sig rigtig godt, og det skal ikke sættes over styr. Men også succeser skal løbende forandres for at blive ved med at være succeser. Danske radiolyttere er kritiske og kvalitetsbevidste, og der er blevet endnu mere at vælge imellem. Hvis vi fortsat skal give alle danskere et uafhængigt alternativ til de kommercielle radiokanalers programudbud, skal kanalerne følge med både tiden og lytterne," siger han.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -