Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


ANR enig med TV 2 om indholdskrav til FM5
Mandag 23. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
ANR Gruppens direktør Peter A. Petersen er enig med TV2’s adm. direktør Cristina Lage i, at det vil være naturligt at stille ret præcise krav til den kommende nye 5. landsdækkende FM-kanal.
TV 2 er nu – som omtalt i radionyt.com den 6. april - på banen med et ønske om at udbudsbetingelserne for den kommende (næsten) landsdækkende 5. FM kanal (FM5) skal ændres, således at der blev stillet egentlige indholdskrav til kanalen – udover kravet om en nyhedsformidling der vil kunne matche DR.
”Jeg er helt principielt af den opfattelse, at de frekvenser den danske stat råder over, skal bruges fornuftigt”, siger Peter A. Petersen til Serious Radio Business. Det er ifølge ANR direktøren farligt blot at overlade den begrænsede ressource, der hedder frekvenser til højestbydende.
”Vi ser allerede nu, hvordan udenlandske radio- og tv stationer for den sags skyld - tromler ind på det danske mediemarked med alt andet end nyhedsforpligtelser på agendaen. Senest har TV3 valgt at lukke deres nyheder. Denne udvikling tvinger mere ideelle stationer til i den skærpede konkurrence at skære på netop nyhedsområdet. Det opfatter vi på ANR som en farlig glidebane, og derfor er vi faktisk tilhængere at der følger forpligtelser med sendetilladelserne”, siger Petersen videre til Serious.
Han tilføjer, at ANR også er tilhængere af, at der stilles forpligtelser til radiostationer om lokalt indhold, hvis de har lokale sendetilladelser. ANR fik for tre uger siden en konkurrent i Nordjylland i form af Clear Channel stationen Radio 2, der primært sender musik og producerer en stor del af udsendelserne i København.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -