Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Aldrig har staten domineret så meget
Onsdag 21. januar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Aldrig har der været så mange statslige radio- og tv-kanaler. Staten er "uhyggeligt dominerende i omfang, og kommende historikere vil ryste på hovedet over, at den principielt liberale regering Anders Fogh Rasmussen stod bag århundredets socialisering af de elektroniske medier." Sådan skriver chefredaktør for Ekstra Bladet, Bent Falbert, i dag i en bagsidekommentar i Ekstra Bladet. Han synes det er slemt på tv-området, men det står iflg. Falbert endnu værre til med radio.
"Ganske vist er TV 2 Radio afhændet til en privat popmusik-station. Men DR har raget 20 DAB-radiokanaler til sig, som mastodonten ganske vist ikke kan finde ud af at drive. Alligevel sidder den tungt på dem. Hertil kommer de fire luftbårne P1, 2, 3 og 4 - foruden omfattende internetaktiviteter, som ingen har bedt staten om at levere," lyder det fra Bent Falbert.

Falbert kalder samtidigt medieordførerne for en "bande sekunda-politikere" og kulturminuster Carina Christensen kalder han "sørgelig".

Falbert konstaterer at siden regeringen Fogh Rasmussen trådte til i 2001, er der sket næsten en fordobling af tvangsbetalingen til, hvad han kalder "statens udgydelser."

Bent Falbert slutter sin kommentar med: "Man kan håbe, at EU-Kommissionen stopper denne grænseløse socialisering af dansk radio og tv. Det er ikke rart, at fremmede skal gøre arbejdet. Men der er ikke andre til det. Danske politikere har hjernevasket hinanden til at tro, at jo mere radio og tv, statsstationer udspreder, jo større national lykke."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -