Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Mandag sker der store ændringer for JydskeVestkystens radioer
Tirsdag 25. november 2003
Af Karsten Jensen
 
Når vi går ind i julemåneden på mandag sker der store ændringer på de mange stationer, der hører under JydskeVestkysten. Fremover vil avisen koncentrere sig om to radioformater, der begge skal bredes ud til hele Syd- og Sønderjylland. Dermed ændres Skala Gold, Skala Pop, Radio Holsted og Victor Plus. På sigt findes der kun Skala FM og Radio Victor.
Radio Victors format ændres, så den kommer til at henvende sig til en lidt ældre målgruppe, oplyser programchef Allan Tang. "Fremover vil formatet være AC og den primære målgruppe bliver personer mellem 30-50 år. Det er samtidigt meningen, at Radio Victor-formatet med tiden skal udsendes til hele Syd- og Sønderjylland", fortæller programchefen. Allerede fra den 1. december vil Radio Victor også kunne høres i Kolding, hvor Skala Gold overgår til at hedde Victor.

Hvis og når lokalradionævnet giver lov til det, overgår Victor Plus til at hedde Skala FM, men på nuværende tidspunkt kan Allan Tang ikke nævne nogen dato for skiftet.

Radio Holsted bliver også relanceret, men under som Skala FM, hvis primære målgruppe ligger mellem 18-38 år. Skala-gruppen nedlægger Skala Pop på Vestfyn, der også fremover vil blive udsendt under formatet fra Skala FM.

Fra den 1. december skal RadioNyhederne ikke længere levere nyheder til Skala-gruppen.

"Vi har ansat syv journalister, der fra JydskeVestkysten skal levere nyheder til hele Syd- og Sønderjylland", fortæller Allan Tang, der oplyser, at de nuværende studier i Esbjerg ikke lukkes. "Vi har netop bygget syv nye studier i Esbjerg, hvorfra vi vil udsende Radio Victor og Skala FMs afdeling fra Holsted. Vi vil fortsat drive radio med et lokalt udgangspunkt", slutter
Allan Tang.

Fra på mandag rykker Radio Victor og Holsted-radioen væk fra lokalerne i Danmarksgade 1 og ind hos JydskeVestkysten på Banegårdspladsen, hvor avisen har sit domicil. Samtidigt skiftes afviklinssystmerne Wavestation og Dalet ud med det danske Radiohost, som de to stationer testede på senderne i går aftes. De syv nye studier i Esbjerg er fordelt således, at der er 2 on-air studier, 2 produktionsstudier, 2 voice-track studier og ét nyhedsstudie.

Skala FM og Radio Victor markerer de nye ændringer med to events, hvor lytterne på Skala kan vinde billetter til en koncert med Blue i London og Victor-lytterne kan vinde en rejse til Paris eller London efter eget valg.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -