Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3s Musikquizzen flytter til fredag
Onsdag 21. februar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'Musikquizzen' på DR P3 med Kenneth K. skifter nu sendetid fra lørdag eftermiddag, hvor det hidtil er blevet sendt kl. 14-16, til fredag eftermiddag og samtidigt udvides sendetiden med en time, således at programmet fra og med på fredag vil kunne høres hver fredag kl. 16-19. Dermed sendes 'Mondo' fremover kun mandag-torsdag - og lørdag eftermiddag - kl. 12-16 - lanceres et helt nyt program på P3.
Musikquizzen’s vært, Kenneth K., er godt tilfreds med sit nye sendetidspunkt: "Vi fanger folk på et rigtig godt tidspunkt, hvor weekendstemningen er kraftigt på vej eller allerede er sat ind. Lytterne er typisk på vej hjem i bilen fra arbejde, eller står måske og laver middag, så der er både tid og lyst til at musikquizze!"

Kenneth K. fortsætter: "Det er fortsat en ren passion for mig at lave programmet. Det er rart at mærke folks begejstring for musikken. Og så er det superfedt at høre folks historier i quizzen: Jeg kan godt lide den menneskelige dimension, som programmet har - at man lige når at lære hinanden lidt at kende".

Kenneth K. slutter: "P3 har et stort ansvar for at formidle musik. I ’Musikquizzen’ er det så lytternes viden, der formidles af lytterne selv, med P3 som en slags fødselshjælper. Det er en lidt anderledes og meget social måde at formidle musik og musikviden på".

Lørdag eftermiddag vil der fra og med på lørdag og i tidsrummet kl. 12-16 blive sendt et program, der hedder 'P3 United' med Camilla Jane Lea og Adam Duvå Hall. DR har ikke oplyst noget om programmets indhold.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -