De seneste 11 år har programmedarbejder Aase Brushave hver uge produceret madprogrammer til 'Spisekrogen' på DR Nordjylland. Ved en såkaldt galla soirée på Hotel Scandinavia i København i går søndag, blev Aase Brushave hædret og tildelt en orden i Federation Cuisinier Exclusive d'Europe (FCEE) for sit mangeårige arbejde med gastronomiske programmer.
Samtidig blev Aase Brushave optaget i den verdensomspændende organisation, der findes i 68 lande, og som arbejder for udviklingen af gastronomien og udbredelsen af det gode måltid.
Aase Brushaves madprogram 'Spisekrogen' bliver lavet sammen med kokke, tjenere, bagere, slagtere og smørrebrødsjomfruer fra Aalborg Tekniske Skole samt forskellige restauranter i Nordjylland.
Madprogrammet beskæftiger sig med alt fra hverdagsmad til finere menuer og tager også nogle gange mere overordnede kostspørgsmål op. For eksempel mad i børnehaver.
Indtil DR Østjylland startede med at sende egne madprogrammer, blev 'Spisekrogen' også sendt til P4-lytterne i Østjylland. |