Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nordfynsk æterstrid ruller videre
Lørdag 27. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den første maj - på onsdag - træder den nye Station Nord tilladelse til at sende radio i Bogense på 94.2 MHz i kraft. Hidtil har Radio Nordfyn været enerådende på frekvensen, men for få uger siden besluttede det lokale radionævn, at de to stationer skulle dele frekvensen. Om den nye radio så går i luften på onsdag er dog endnu meget usikkert. Radio Nordfyn har nemlig anket det lokale nævns sendetilladelse til Station Nord til Kulturministeriet, idet man er stærkt utilfreds med, at Radio Nordfyns sendetid er blevet reduceret med tre timer fredag aften.
Og Radio Nordfyns daglige leder, John Aagaard, er overbevist om, at anken har opsættende virkning i forhold til Station Nords sendetilladelse.

Det mener Torben Dhalvad fra Station Nord til gengæld ikke. Han har netop skrevet til det lokale radionævn for at få nævnet til at gribe ind over for Radio Nordfyn, der efter hans opfattelse saboterer Station Nords ret til at sende på 94.2. Det er nemlig endnu ikke lykkedes parterne at få etableret det tekniske sendesamvirke, der er en forudsætning for, at den nye radiostation kan gå i æteren, skriver Fyens Stiftstidende i dag lørdag.

Torben Dhalvad siger til avisen, at Station Nord har tilbudt Radio Nordfyn at bytte de tre timers sendetid fredag aften for tre timer i dagtimerne, hvis det kan fremme samarbejdet.

”Det kender jeg ikke noget til, og et sådant løfte kan jeg ikke bruge til noget. Sendetilladelsen kommer fra lokalradionævnet og ikke fra Torben Dhalvad”, siger John Aagaard fra Radio Nordfyn.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -