Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Intet Céline Dion-helvede på TV 2 Radiio
Onsdag 3. januar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Musikvært på TV 2 Radio, Niels Pedersen, siger i et interview med fagbladet Journalisten, at TV 2 Radio vil lave en moderne populærmusikradio, som ikke ligner alt det, der er i forvejen. "Vi skal lave en radiokanal, der kan høres af almindelige velfungerende mennesker, og hvor der spilles musik, man ikke nødvendigvis har hørt 5.000 gange før. Vi skal finde ud af, hvordan vi kommer uden om den forudsigelighed, der ligger i, at alle spiller det samme", siger Niels Pedersen, der dermed lover, at TV 2 Radio ikke bliver et nyt "Céline Dion-helvede".
Dansk Journalistforbunds medlemsblad, Journalisten, tegner et portræt af Niels Pedersen, 40. Han startede oprindeligt på Radio SLR i Slagelse, hvor han var studievært og musikchef i 1986-87. Herefter studievært og programchef på Uptown i København i perioden 1987-95. Efterfølgende blev Niels Pedersen ansat som musikredaktør på Jyllands-Posten og sideløbende har han været medforfatter til bl.a. 'Politikens Dansk Rock' og 'Den Lette Musik'.

Nu er Niels Pedersen vendt tilbage til radiomediet - som ny medarbejder på TV 2 Radio. Men han ved ikke helt endnu, hvad han skal lave. "Det er ikke helt sikkert endnu, for i øjeblikket hænger alle bolde i luften. Men jeg er i hvert fald ansat som musikjournalist. En del af det, jeg laver, skal så samles i et magasinprogram om ny musik, og det skal jeg sandsynligvis være vært for. Og så skal jeg være med til at finde kanalens musikprofil", siger Niels Pedersen til Journalisten.

Da Sky Radio startede i 2003, skrev Niels Pedersen: "Vi får snart flere radiokanaler, men færre typer musik at vælge imellem". Men sådan bliver det ikke med TV 2 Radio, forsikrer Niels Pedersen. Han siger, at udfordringen bliver at lave noget, der adskiller sig fra det lytterne kender i forvejen - men samtidigt noget, som almindelige mennesker vil lytte til. Det vil bl.a. betyde, at stationen - rent musikalsk - skal "kunne gå i alle retninger".

Og så skal TV 2 Radio tale til fok "som om de er fornuftige voksne mennesker, og det skal afspejle sig i både indholdet og musikken," fastslår Niels Pedersen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -