Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radios teknik nu helt på plads
Tirsdag 5. februar 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nøjagtigt på TV 2 Radios et års fødselsdag i fredags blev de sidste kabler loddet og de sidste stik færdige i hvad, TV 2 Radio selv betegner som Europas nyeste radioteknik: TV 2 Radios nye studie- og produktionsfaciliteter på Teglholmen i København. Det har så også i alt taget 15 måneder. Samtidigt kunne TV 2 Radio byde velkommen til to nye i afviklingsgruppen: Jacob Lund (tidligere NRJ) og Janus Thomsen (tidligere Radio ABC).

"Det er med det store smil, at vi nu har sendt de sidste systemfolk fra Basement Electric hjem til Holland.. og dermed afsluttet 15 måneder med opbygning af TV 2 Radios produktionsfaciliteter," siger teknisk projektleder på TV 2 Radio, Nicolaj Trane.

"Det er altid en glæde at stå med det endelige setup og se det færdigt og i produktion - men denne gang har været noget helt specielt fordi processen har været lang, og der har været mange firmaer og teknikere med i opbygningen af Europas mest avanceret radioteknik, som er integrereret med den nyeste tv-teknik på TV 2 News".

Nicolaj Trane forklarer, at der er gået 18 måneder fra de første streger blev slået til nu, hvor man er færdige på Teglholmen

Samtidigt kan man på TV 2 Radio glæde sig over, at have fået to nye radiokapaciteter med i afviklingsgruppen: Jacob Lund og Janus Thomsen.

Jacob Lund (med briller på billede) har en 22 årig historie i dansk radio, bl.a. fra The Voice og ikke mindst NRJ (Energy). "Det er en kæmpe styrke at ha' Jacob med på holdet," siger Nicolaj Trane og oplyser at, Jacob skal afvikle 'Wichmann og Bonus effekten ' samt bidrage med at styrke flowet på TV 2 Radio.

Janus Thomsen (uden briller på billede) kommer fra Radio ABC i Randers og har iflg. Nicolaj Trane "det perfekte øre". Janus Thomsen har også stor erfaring med at producere i Protools, og det er noget man på TV 2 Radio vil kunne (mis)bruge i Imaging afd.

Med de to nye på holdet i afviklingsgruppen er der nu fem i gruppen, som dagligt ledes af 'Tonemester' Nicolai Vos.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -