Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 49 skifter navn til Station Fyn
Tirsdag 19. marts 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nu er der ikke længere noget der hedder Radio 49 på Fyn. Efter i et par år at have kaldt sig ”Radio 49 – Station Fyn” har den lokale radio i Odense nu taget skridtet fuldt ud og kalder sig udelukkende ”Station Fyn”. Dette navn blev tidligere anvendt af den socialdemokratiske AOF ejede radiostation i byen indtil den gik konkurs i december 1997. Men stationschef for den nye Station Fyn, Jesper Aalbæk, mener ikke at der er mange der husker den.
Baggrunden for at Radio 49 oprindeligt kom til at hedde Radio 49 var den simple, at man startede som en tv-station, der sendte på kanal 49 og derfor kom til at hedde TV 49. Men det siger ikke rigtigt noget i dag, mener Jesper Aalbæk. Han siger til radionyt.com, at Radio 49 gerne vil være Fyns radio, og derfor skulle ordet ”Fyn” indgå i det nye stationsnavn.

At der så er en risiko for forveksling med den gamle AOF radio og ikke mindst de fem andre radioer der har ”Fyn” med i deres navn – ja, det må vi leve med, siger han videre. De fem andre stationer er Radio Fyn, Radio 2 Fyn, Radio 3 Fyn, Pop FM Fyn og Fyens Total Radio.

Den nye Station Fyn må også leve med at domænet www.stationfyn.dk ejes af konkurrenterne fra Radio 3 Fyn. Radio 3 Fyn blev startet af en række af studieværterne fra den ”gamle” Station Fyn, der gik konkurs december 1997. Steen Mogensen - tidligere stationsleder for Station Fyn frem til 1997 - købte konkursboet i december 1997 efter Station Fyn, og har papir fra den daværende advokat på, at han også købte rettighederne til navnet "Station Fyn". Steen Mogensen, der nu er direktør for Radio 3 Fyn, siger i dag til radionyt.com, at han vurderer situationen og overvejer næste skridt.

Den nye Station Fyn’s hjemmeside på adressen www.radio49.dk er endnu ikke blevet tilpasset radioens nye navn, men det sker snart forsikrer Jesper Aalbæk fra Station Fyn. Radioen sender fra Odense på 103.5 MHz.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -