Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio klar med ’Alletiders morgen’
Fredag 27. juli 2007
Af Knud Hyllested
 
På mandag d. 30. juli kl. 5.50 byder Lars Hjortshøj, Gitte Madsen og Søren Rosenørn velkommen til TV 2 Radios nye morgenshow.
Det nye morgenshow ’Alletiders morgen’ skal ifølge værterne være hele Danmarks optur. Der bliver tale om et full- service program med nyheder, aktualitet, humor, sport, trafik, vejr og musik.

Ifølge Lars Hjortshøj vil ’Alletiders morgen’ tage udgangspunkt i lytternes morgen. ”Rager det dig, rager det os” vil være programmets nyhedskriterium. Gitte Madsen ser det som redaktionens pligt at bidrage til, at Danmark kommer godt fra start hver morgen og understreger, at man vil vælge historier med værdi og betydning for lytteren. Morgenshowets tredje vært er Søren Rosenørn, der siden TV 2 Radios start har været redaktør og nyhedsvært og i sin ny rolle stiller i udsigt, at man ikke vil være for generte til at stille de dumme spørgsmål samtidig med, at man er kloge nok til at stille de skarpe og vedkommende.

TV 2 Radios adm. direktør, Jens Rohde siger om ’Alletiders morgen,’ at man siden de første lyttermålinger har brugt tiden på at teste en lang række tiltag, der kan sikre, at TV 2 Radio i højere grad møder lytterne der, hvor de er og dermed langt mere præcis kan tale direkte til stationens målgruppe. Jens Rohde er sikker på, at man nu ”med fokus på indhold, smil og service samt en mere skarp musikprofil stille og roligt tager de næste skridt mod at nå målet på 15 pct. af lytterne i målgruppen 21-50 år.”

TV 2 Radios nye morgenshow sendes mandag-fredag kl. 5.50-9.15.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -