Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Gå en tur med 'Morgenhyrderne' og gør noget for Gigtforeningen
Tirsdag 10. august 2004
Af Karsten Jensen
 
Morgenhyrderne fører an, når Gigtforeningen og Radio 100FM søndag den 15. august inviterer alle til en gåtur i Fælledparken i København som start på Gigtforeningens kampagne 'Rør dig, det smør dig'. Sammen med forhåbentlig mange andre deltager Morgenhyrderne i arrangementet, der har til formål at sætte fokus på forebyggelse af sportsskader, der kan føre til gigt. Morgen-hyrderne inviterer i denne uge kendte danskere til at gå med.
En af dem er Jesper Skibby. Om nogen ved han hvor belastende det er for led og muskler at være aktiv sportsmand. Han siger: ”Topsport er en topbelastning for kroppen, det ved jeg af erfaring. Derfor er det en fornøjelse at være med til et arrangement, der sætter fokus på de skader som sportsudøvelse gennem mange år kan give og som måske fører til gigt”.

Mens Gigtforeningen står for selve gåturen og demonstrerer den rette måde at gå stavgang på, sørger Radio 100FM for underholdningen. Søren Poppe kommer og spiller noget god musik at gå på, og fitnesskæden Equinox varmer deltagerne op. Arrangementet begynder klokken 10 og klokken 12 går starten for gåturen.

”Som en ny landsdækkende, kommerciel radiostation synes vi det er vigtigt at støtte en god sag. Der er mange mennesker i alle aldersgrupper, som hvert år får gigt, og derfor har vi valgt at gå ind i Gigtforeningens arrangement i Fælledparken,” siger Jim Receveur, adm. direktør for Radio 100FM.

For at komme med til gå-en-tur-arrangementet skal man finde nogen, der vil sponsorere tilmeldingen. Eksempelvis arbejdspladsen, vennerne eller måske familien. Der skal blot indbetales et beløb på eksempelvis 10 eller 20 kroner pr. kilometer man vil gå, men selvfølgelig også gerne mere, så er man med.

Radio 100FMs Morgenhyrder inviterer i denne uge dagligt nogle kendte danskere med på søndagens gåtur i Fælledparken, og sponserer i den forbindelse 10.000 kr. pr. kändis til Gigtforeningen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -