Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sorø Nærradio lukker i morgen
Torsdag 19. august 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Faldende reklameindtægter, svigtende medlemmer og et aflyst, stort anlagt koncertarrangement. Det var de vigtigste grunde til, at Sorø Nærradio (SNR) onsdag aften afholdt ekstraordinær generalforsamling, og som ventet besluttede generalforsamlingen af lukke den godt 9 år gamle radiostation. SNR sender sidste gang i morgen fredag. Allerede inden radioen lukker kan Dagbladet oplyse, at bestyrelsen bag SNR regner med at kunne etablere en ny kulturradio i Sorø.
"Jeg er rigtig ked af, der ikke har været mere opbakning fra medlemmerne. Flere har givet udtryk for støtte, men har alligevel meldt sig ud, og det er irriterende. Det er også ærgeligt, der ikke var mere opbakning til vores støtte-koncert", siger Bodil Nielsen, til Dagbladet. Hun har været med i SNR et par år og er medlem af bestyrelsen.

Bestyrelsen kunne på generalforsamlingen oplyse, at der mangler omkring 150.000 kr., for at få SNR ordenligt på fode igen - og der er ingen udsigt til at disse penge skulle kunne findes.

SNRs bestyrelsen antyder dog, at man har "støbt nogle kugler" til at der kan genopstå en radio i Sorø. Det skal være en kulturradio "om livet i Sorø samt musik, alle vil høre". Dagbladet skriver dog, at bestyrelsen i SNR ikke er de eneste, der har planer om at lave lokalradio i Sorø. Bent Jespersen fra Radio Saxo vil også forsøge at få sendetilladelse på den ledige frekvens.

Formand for SNR Søren Hückelkamp (billedet) er i morgen fredag gæst hos Britt Berglund i DR-Regionalens morgenudsendelse. Her vil han bl.a. spille gamle klip, og fortælle om hvorfor radioen må lukke.




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -