Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jørgen Ramskov direktør for Radio 24syv
Onsdag 6. april 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Berlingske People har i dag afsløret, at det bliver den tidligere mangeårige tv-mand i DR, Jørgen Ramskov, der skal være direktør for Radio 24syv. "Jeg er meget glad og meget ydmyg," siger han, og lover samtidigt at Radio 24syv bliver en meget moderne radiokanal.
Det bliver en mangeårig tv-mand, der skal stå i spidsen for Danmarks nye radiokanal, Radio 24syv, der går i luften den 1. november på de frekvenser, der i dag benyttes af DR P2.

Jørgen Ramskov er 54 år og uddanet journalist. Han har iflg. Wikipedia en fortid som først reporter og redaktionssekretær ved Københavns Radio, dernæst reporter på TV 2 Nyhederne, producer på DR, chef for DR Dokumentar, udlandsredaktør på Radioavisen, redaktionschef for DRs tv-fakta og så programchef for DR1 fra 1998.

I 2001 blev Ramskov tv-direktør i DR. Han skiftede i 2004 til en stilling som produktions- og udviklingsdirektør ved Det Danske Filminstitut, men blev i 2006 adm. direktør for Nimbus Film. Siden 2009 har han været leder af Copenhagen Film Festivals.

Om den nye radiokanal, sagde Jørgen Ramskov i dag på et pressemde: "Jeg kan sige, at det skal være en dynamisk radio, meget moderne, med en stærk nyhedsdækning og med skarpe holdninger, hvor meninger virkelig kan brydes."

Han understregede samtidig iflg. Journalisten.dk, at Radio 24syv kommer til at adskille sig fra de gængse nationale radiokanaler med følgende melding:

"Og så noget andet, som er meget vigtigt, og det er, at det skal være en radio med humor. Uden at sige for meget om andre radiokanaler, så er det ikke så udbredt. Og det skal være en af vores spidskompetencer."



Arkivfoto fra DR


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -